x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Anunturi mica publicitate Servicii Care sunt caracteristicile pentru cele mai bune cuve plastic ca rezistenta?

Care sunt caracteristicile pentru cele mai bune cuve plastic ca rezistenta?

27 Aug 2019   •   10:55
Care sunt caracteristicile pentru cele mai bune cuve plastic ca rezistenta?
Sursa foto: Imagenium.de

 Exigențele logistice de protecție, transport și depozitare a mărfurilor sunt din ce în ce mai mari. La fel sunt și cele legate de protecția mediului și de reducerea cantității de deșeuri plastice rezultate.  Cunoscând foarte bine toate aspectele legate atât de nevoile beneficiarilor produselor realizate, cât și pe cele ale activiștilor de mediu, cel mai important producător de soluții logistice vine pe piață cu cele mai bune cuve plastic ca rezistenta, capabile să fie supuse la cât mai multe utilizări și să poată fi reciclate complet la sfârșitul periodei de viață.

Preocuparea pentru găsirea celor mai eficiente soluții de plastic pentru depozitarea și transportul  produselor este o preocupare constantă a activității companiei Schoeller Allibert. Fie că vorbim de containere, lăzi, navete sau cuve pentru agricultură, industria alimentară, auto, farmaceutică, pentru industria de prelucare a alimentelor, a producătorilor de bere sau orice alt sector de activitate, compania este interesată mereu să conceapă și să vină pe piață cu produse inovatoare, cât mai adaptate și cât mai rezistente, potrivite pentru a garanta calitatea conținutului și transportului.

Conștinetă fiind de importanța rolului unui producător ce se respectă, firma oferă soluții de ambalare reutilizabile, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile, cuve plastic, o gamă completă de produse care să satisfacă cât mai bine nevoile specifice ale fiecărei industrii sau domeniu de activitate.

 

Care sunt avantajele oferite de cuvele din plastic MaxiLog?

Cuvele din platic MaxiLog  au fost special concepute și realizate pentru a fi folosite la depozitarea, transportul și manevrarea cantităților mari de produse. Grație caracteristicilor specifice și elementelor inovatoare disponibile, ele sunt unele dintre cele mai apreciate cuve din plastic de dimensiuni mari. Sunt igienice, puternice și stabile. Sunt foarte rezistente și sunt confecționați din materiale reciclabile. Acest tip de cuve dispune de proprietăți și accesorii care le fac extrem de versatile și adaptatate pentru transportul, manipularea și depozitarea produselor.

Printe avantajele acestui tip de ambalare industrială amintim:

  • o durată de viață mult mai mare decât a oricărui alt produs de acest tip disponibil pe piață
  • rezistență sporită la transport, depozitare, umplere, reumplere și manevrare
  • greutate redusă ce implică costuri de transport mai rentabile
  • existența în compoziție a unor materiale care garantează condiții de igienă îmbunătățite
  • design ce asigură o mai bună protejare a produselor
  • formă ergonomică ce perimite o mai bună depozitare și manipulare
  • eficință logistică sporită
  • compatibilitate cu sistemele automatizate ale producăturilor și cu sistemele de manipulare a mărfurilor.

 

Datorită acestor aspecte și caracteristici, cuvele de platic MaxiLog aduc numeroase beneficii utilizatorilor și transportatorilor. Ele îmbunătățesc eficiența spațiului și ajută la maximizarea numărul de containere într-o încărcătură și își păstrează foarte bine proprietățile dacă se respctă greutatea recomandată. Acest tip de containere sunt proiectate cu marginile și colțurile rotunjite pentrua putea fi mai ușor curățate și pentru a asigura o mai bună protecție a bunurilor. Sunt la fel de rezistente indiferent de condițiile de depozitare, atât la temepraturi scăzute, cât și la temperaturi mai mari. Sunt ideale pentru a fi depozitate pe termen lung, oferind  protecție maximă produselor.

Ele pot fi utilizate în condiții de maximă siguranță și igienă pentru o gamă foarte variată de produse. Dispun de pereții dublii înclinați și netezi la exterior și curbați la interior, pentru a putea fi golite și igienizate mai ușor. Laturile netede reduc cantitatea de murdărie ce se poate aduna la exterior lor și poate fi transportată spre locul de golire și de prelucrare a conținutului. Sunt ușor de manevrat cu mijloacele tehnice disponibile, fiecare dintre cele patru laturi putând fi accesate cu stivuitoare.

     

Având în vede toate aceste caracteriteristi oferite de aceste cuvele din plastic și beneficile pe care le aduc producătorilor și transportatorilor, ele se dovedesc a fi varianta recomandată pentru multe industrii. Grație ergonomiei și condițiilor igenice sporite oferite, ele sunt o soluție ideală pentru producătorii agricoli și pentru toți procesatorii din industria alimentară. În plus calitatea superioară și durabilitatea le fac cu atât mai utile pentru toți beneficiarii lor, achiziția și folosirea de astfel de produse contribuind la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reducând costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajutând la protejarea mediului.

Aceste cuvele de plastic sunt la ora actuală cele mai bune soluții pentru companiile producătoare, procesatoare și care se ocupă cu distribuția mărfurilor alimentare.

 

De ce să alegeți cuvele de plastic disponibile la acest producător?

Fiind vorba despre o companie cu tradiție de mai bine de 50 de ani, care inventează, proiectează, dezvoltă și produce soluții din plastic, returnabile, este foarte firesc ca produsele cu care vine pe piață să fie de cea mai bună calitate și rezultatul unei preocupări pentru îmbunătățiri continue. Astfel se face că cele mai importante inovații din domeniu poartă numele acestei mărci,  formată din cei mai renumiți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Prin experiența acumulată, prin grija față de mediu și prin dorința de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor clienților cu produse cât mai performante și mai durabile, Schoeller Alibert este partenerul cel mai bun pentru achiziția de cuve de plastic.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Schoellerallibert.com!

 

 

×