x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Automobilul Suzuki Vitara S este disponibil pe piaţa românească

Automobilul Suzuki Vitara S este disponibil pe piaţa românească

25 Sep 2015   •   12:07
Automobilul Suzuki Vitara S este disponibil pe piaţa românească

Automobilul Suzuki Vitara cu nivelul de echipare 'S', prezentat la cea de-a 66-a ediţie a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt, este disponibil, de la sfârşitul acestei luni, la dealerii Suzuki din România, a anunţat vineri importatorul local.

În plus, tot din această lună, modelul Vitara este disponibil şi cu transmisie automată.

În afara premierei mondiale a noului Baleno, Suzuki a prezentat la Frakfurt şi un nou nivel de echipare pentru Vitara. Cu un motor Boosterjet de 1,4 litri, o grilă faţă inspirată de cea a conceptului iV-4 SUV, precum şi numeroase elemente noi la interior, nivelul de echipare 'S' aduce un plus de sportivitate modelului Vitara.

'S' va fi echiparea de top pentru Vitara şi include, printre altele, cutie manuală cu şase trepte, faruri cu LED, scaune din piele, RBS (Radar Brake Support), sistem autonom de frânare de urgenţă în standard. Nivelul de echipare 'S' va fi disponibil în şapte culori de caroserie, inclusiv două combinaţii 'two-tone'. În România, preţurile pentru Vitara 'S' pornesc de la 19.000 euro (cu TVA inclus).

Tot din această lună, Suzuki România introduce în oferta comercială şi varianta Suzuki Vitara DDIS 6TCSS. Preţurile pentru versiunea cu cutie automată pornesc de la 22.000 euro.

Versiunile cu cutie automată dispun de sistemul cu dublu ambreiaj TCSS (Twin Clutch System by Suzuki), care transmite puterea de la motor într-un mod la fel de eficient ca o transmisie manuală, ceea ce contribuie la scăderea consumului de combustibil. Sistemul permite schimbarea treptelor şi în mod manual, în funcţie de stilul de condus al fiecăruia.

'Planurile Suzuki la nivel mondial pentru următorii ani sunt extrem de ambiţioase. Avem deja disponibile în România noua versiune 'S' a modelului Vitara şi am inclus în oferta comercială şi varianta cu cutie automată atât pentru motorizările pe benzină, cât şi diesel. Vitara s-a bucurat de succes încă de la lansare şi sunt sigur că noile versiuni vor consolida vânzările acestui model în România', a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

×