x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Ce capcane să eviți atunci când te înscrii la o școală de șoferi

Ce capcane să eviți atunci când te înscrii la o școală de șoferi

21 Mar 2018   •   14:40
Ce capcane să eviți atunci când te înscrii la o școală de șoferi

Dacă vrei să obții permisul auto atunci primul pas este înscrierea la o școală de șoferi unde vei învăța atât legislația rutieră cât și cum să stăpânești automobilul.

In functie de abilitatile pedagogice ale instructorului auto si cat de usor vei putea deprinde conducerea autovehiculului, la finalul celor 30 de ore practice, cu putin noroc, vei putea obtine permisul dorit.

Tocmai de aceea, este atat de important instructorul cu care vei porni pe acest drum. Important nu este doar ca el sa fie un sofer bun ci sa stie cum sa-ti transmita si tie cunostintele lui practice pentru a avea vreo sansa sa obtii plasticului roz mult ravnit.

Concluzia: atentie la scoala de soferi aleasa si la intructor pentru ca de aceste doua decizii depinde, pana la urma, daca tu iti vei atinge sau nu obiectivul, adica sa-ti schimbi statutul din pieton in sofer.

Asadar, fa-ti timp si incepe documentarea. Si unde o poti face mai bine decat direct la sursa (site-ul autoritatilor abilitate) DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor). Aici gasesti o lista destul de actualizata a scolilor si instructorilor auto din toate localitatile.

Iata cum iti alegi scoala de soferi potrivita si care sunt capcanele de care sa te feresti si de ce documente ai nevoie. 5 sfaturi de care să ții seama.

Scoala de soferi: Fii atent la scoala pe care o alegi

In afara de ...................................................

Citește mai mult despre cum alegi școala de șoferi

×