x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto TOP Cele mai SCUMPE şi LUXOASE maşini din 2015 - GALERIE FOTO

TOP Cele mai SCUMPE şi LUXOASE maşini din 2015 - GALERIE FOTO

23 Iun 2015   •   14:40
TOP Cele mai SCUMPE şi LUXOASE maşini din 2015 - GALERIE FOTO

Maşinile luxoase şi scumpe sunt o fascinaţie pentru oricine. Toată lumea vrea să le vadă, sa le studieze şi, de ce nu, să le conducă.

Aceste "jucării" au sub capotă sute sau mii de cai putere şi pot dezvolta viteze ameţitoare în cel mai scurt timp posibil. Confortul, detaliile şi performanţa acestor "fiare sălbatice" sunt gândite să atingă perfecţiunea dar şi preţuri pe măsură.

Mai jos prezentăm o galerie cu cinci din cele mai luxoase şi scumpe maşini şi câte o scurtă descriere a fiecăreia dintre ele.


Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse pe lângă fatul că este una dintre cele mai spumpe maşini este şi cea mai rapidă. Motorul are o putere de 1.200 cp, 8-litri, 16-cilindri care permit supermaşinii să ajungă la viteza de 407 km/h




Hennessey Venom GT este o minunată maşină care are la bază Lotus Exige, produs original în Marea Britanie. Motorul este de 1.244 cp, 7.0 litri, hp, 7.0-liter, twin-turbo V-8 care dezvoltă o viteză de which gives it a 434 km/h, fiind mai rapid decât Bugatti Veyron Supersport.
 



Koenigsegg Agera S este o maşină cu origini in Suedia, are un motor de 1.030 cp, twin-turbo, 5.0 litri  V-8 care permit maşinii să ajungă la 100 km/h în 2,8 secunde. Caroseria maşinii poate face pe oricine să o indrăgească.




Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase este o superbă maşină de lux produsă în Marea Britanie. Are motorul de 453 cp, 6,75 litri V12. Chiar dacă maşina atiinge o viteză maximă destul de mare, totuşi nu a fost gândită ca o maşină de curse. Confortul maşinii este desăvârşit fiind creat anume pentru a face transportul cel mai plăcut posibil.

 

Porsche 918 Spyder este un supercar produs în germania. Motorul este de 887 cp, 4,6 litri V8 şi care atinge 340 km/he Designerul acestei bijuterii este nimeni altul decât Michael Mauer.


.

×