x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto GALERIE FOTO - Cele mai spațioase mașini subcompacte

GALERIE FOTO - Cele mai spațioase mașini subcompacte

de Larisa Eremia    |    14 Sep 2015   •   13:03
GALERIE FOTO - Cele mai spațioase mașini subcompacte

Unul din criteriile relevante în alegerea unei mașini îl constituie confortul și de aceea tot mai mulți iau în seamă spațiul de care se vor putea bucura în timpul călătoriei atunci cand fac o asemenea achiziție. Grație inovațiilor tehnice și a materialelor ușoare și fiabile utilizate astăzi, mașinile sunt mai spațioase ca niciodată.

Iată o listă alfabetică a celor mai mici mașini care oferă foarte mult spațiu în interior:

1. Chevrolet Trax/Buick Encore
 
Folosind înălțimea mai mult decât lungimea, Chevrolet Trax (15.500 euro cu TVA) și Buick Encore (29.645 $) sunt mașini incredibil de spațioase, având în vedere spațiul pe care îl ocupă de fapt pe șosea. Noile modele au portbagajul cu 108 litri mai mare decât Chevrolet Sonic, fiind mașina ideală pentru o familie.


2. Fiat 500L
Fiat 500, mașina de dimensiuni reduse în 2 uși, folosește spațiul în mod eficient. Totuși, interiorul lui 500L este mult mai spațios, putând găzdui cu ușurință cinci persoane. Portbagajul este la fel de încăpător, având un volum de 500 de litri. Italienii de la Fiat au specificat ca litera „L” din denumire vine de la „loft” (mansardă), făcând trimitere la plafonul ridicat al mașinii. Prețul începe de la 15.000 euro (cu TVA).

3. Kia Soul
 
Și aceasta este o mașină care în spatele aparențelor este de fapt foarte spațioasă. Grație formei de „cutie pe roți”, Kia Soul oferă confort pasagerilor. Asemănându-se cu „sora” mai mica din gama Rio, acest model vine pe piață cu un preț începând de la 16.476 euro, TVA inclus.

4. Mercedes-Benz B-Class Sports Tourer
 
Clasa B Mercedes este cea mai puțin populară din portofoliul producătorului german. Cu toate acestea, ar trebui să știți că în comparație cu SUV-ul GLA, Mercedes-Benz B-Class Sports Tourer oferă cu 16% mai mult spațiu la un preț de 26.337 de euro cu TVA.

5. Toyota Corolla
 
Prin lansarea acestui model, designerii Toyota au dovedit că sunt adevărați magicieni, construind cel mai compact sedan, care a devenit și cel mai bine făcut. În patru uși, Corolla este cea mai bună alegere în cazul în care vă doriți o mașină de familie. Prețul începe de la 11.700 euro cu TVA.

Sportwagon-ul de la Volkswagen este cea mai mare mașină mică pe care ați putea să o cumpărați. După cum promite numele și afirmația producătorului, acest model „îmbină manevrabilitatea sportivă a unei maşini compacte, cu un interior surprinzător de spaţios”. Cel mai ieftin Golf Sportwagon are prețul de 17.254 euro. (TVA inclus)


×