x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Dacia Duster FACELIFT, prima reclamă pentru noul SUV de Mioveni (VIDEO)

Dacia Duster FACELIFT, prima reclamă pentru noul SUV de Mioveni (VIDEO)

17 Oct 2013   •   10:39
Dacia Duster FACELIFT, prima reclamă pentru noul SUV de Mioveni (VIDEO)

Dacia a lansat ieri pe piaţa românească versiunea restilizată a SUV-ului Duster lansat de Dacia în 2010, dar și prima reclamă oficială cu Duster facelift, scrie automarket.ro. Noul model are un exterior mai modern şi un interior schimbat semnificativ.

Scroll pentru video

Noul Duster va fi disponibil la prețuri care pornesc  de la 10.900 euro pentru versiunea cu motor de 1,6 litri pe benzină (105 CP), echipare Acces (4×2) şi dotarea standard include ESP şi patru airbag-uri

Astfel, Duster in echipare de baza este cu 350 euro cu TVA mai accesibil decat varianta care a iesit din productie. Versiunea diesel de top costa la fel ca pana acum, 17.000 euro cu TVA, fara optionale. Pretul pentru cea mai puternica motorizare, 1.2 TCe de 125 CP, este de 14.700 euro cu TVA, fara optionale, acest motor fiind disponibil exclusiv pentru nivelul de echipare Laureate.

Potrivit Dacia, peste 400.000 de clienţi Dacia conduc azi un Duster, ceea ce este remarcabil într-un interval de numai trei ani. Clienţii au apreciat maşina pentru designul său, pentru calităţile sale 4x4 şi pentru preţul său.

În România, Duster este al treilea cel mai vândut model de automobil în 2013, după Dacia Logan şi Dacia Sandero.

×