x close

Dieselgate - Volkswagen are depozitate 350.000 de mașini diesel pe teritoriul SUA

0
29 Mar 2018 - 19:11
Dieselgate - Volkswagen are depozitate 350.000 de mașini diesel pe teritoriul SUA Foto: google maps Parcarea din Victorville, California, plina cu masini Volkswagen, diesel.


Volkswagen a răscumpărat cu 7,4 miliarde de dolari, aproximativ 350.000 de vehicule diesel în Statele Unite, scrie Reuters. Compania germană a depozitat sutele de mii de vehicule în 37 de parcări, aflate pe teritoriul SUA.

Volkswagen are aceste”parcări” împrăștiate pe teritoriul SUA. Printre locurile unde mașinile sunt depozitate se numără: un stadion abandonat din Detroit, o fostă fabrică de hârtie din Minnesota sau undeva lângă Victorville, în plin deșert californian.

Purtătorul de cuvânt al Volkwagen a declarat că filmarea care a fost făcută publică și în care se văd miile de mașini parcare în deșert, arată preocuparea companiei pentru a asigura depozitarea responsabilă a vehiculelor diesel.

Ce are de gând Vokswagen să facă cu această cantitate uriașă de vehicule nu este înscă prea clar, dacă le vor distruge sau dacă le vor modifica standardele de emisii.

Citeşte mai multe despre:   Volkswagen,   2.2 diesel,   dieselgate

 

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de