x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto INFOTRAFIC, ora 16.15. Trafic intens pe Valea Prahovei, în coloană de la limita judeţului Braşov până la Buşteni

INFOTRAFIC, ora 16.15. Trafic intens pe Valea Prahovei, în coloană de la limita judeţului Braşov până la Buşteni

21 Aug 2016   •   17:22
INFOTRAFIC, ora 16.15. Trafic intens pe Valea Prahovei, în coloană de la limita judeţului Braşov până la Buşteni

Traficul rutier este intens pe Valea Prahovei (DN1) la această oră (16,15), mai ales pe sensul de mers către Bucureşti, circulându-se în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, potrivit Centrului INFOTRAFIC al IGPR.

Sursa citată adaugă că pe sensul invers al aceleiaşi artere rutiere, circulaţia se desfăşoară tot în coloană între Poiana Ţapului şi Buşteni, însă viteza de deplasare este mai mare faţă de sensul de mers către Bucureşti.

Infotrafic mai anunţă că pe DN73 Braşov - Piteşti se circulă cu viteză redusă în zona Bran (unde numeroşi turişti vizitează castelul), iar pe DN67C - Transalpina autovehiculele rulează mai încet în staţiunea Rânca, unde se desfăşoară un festival.

Totodată, pe DN7C - Transfăgărăşan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor oprite pe marginea drumului (deoarece parcările sunt pline), formându-se coloană de maşini pe sensul de mers dinspre Sibiu.

"În judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, se circulă ceva mai încet pe DN7, în zona Cozia - Căciulata, pentru că obiectivele turistice (în principal Mănăstirea Cozia şi piscinele termale) atrag numeroşi vizitatori. Pentru a evita zona aglomerată, le recomandăm conducătorilor auto aflaţi în tranzit să circule pe DN7CC (Centura Călimăneşti)", potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, în judeţul Constanţa traficul a mai scăzut în intensitate pe DN39. "Există coloană în zona vechiului pod de la Agigea (aflat în lucru), pe sensul de mers către Constanţa.Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea traficul se desfăşoară normal", precizează sursa citată.

De asemenea, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, circulaţia nu a crescut semnificativ în intensitate. "Însă, este posibil ca majoritatea turiştilor să profite cât mai mult de vremea frumoasă de pe litoral şi să pornească la drum în acelaşi timp. În acest caz, mai întâi se va aglomera DN39, apoi şi Autostrada Soarelui, într-un timp foarte scurt", se mai arată în comunicatul INFOTRAFIC.

Sursa: AGERPRES

×