x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Noul Duster, lansat oficial pe piaţa autohtona

Noul Duster, lansat oficial pe piaţa autohtona

16 Oct 2013   •   18:39
Noul Duster, lansat oficial pe piaţa autohtona

Dacia lansează miercuri pe piaţa românească noul Duster, model care a fost prezentat luna trecută, la salonul auto de la Frankfurt

Noul model Duster este versiunea restilizată a SUV-ului lansat de Dacia în 2010, şi are un exterior mai modern şi un interior schimbat semnificativ.

La interior, noul model are tapiţerii noi şi o nouă planşă de bord, în timp ce la exterior afişează un stil ce accentuează trăsăturile de robusteţe care au asigurat succesul primei variante.

Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ, printre care Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie.

O noutate este şi noul motor pe benzină 1.2 TCe 125 CP, cu un consum de carburant de numai 6 l/100 km şi cu emisii reduse de CO2.

Noua Dacia Duster asigură un spaţiu interior sporit şi un volum de încărcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (în funcţie de versiune, precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri.

Potrivit Dacia, peste 400.000 de clienţi Dacia conduc azi un Duster, ceea ce este remarcabil într-un interval de numai trei ani. Clienţii au apreciat maşina pentru designul său, pentru calităţile sale 4x4 şi pentru preţul său.

În România, Duster este al treilea cel mai vândut model de automobil în 2013, după Dacia Logan şi Dacia Sandero.

×
Subiecte în articol: dacia duster lansare salon auto Frankfurt