x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) De ce apeleaza bucurestenii la servicii de rent a car

(P) De ce apeleaza bucurestenii la servicii de rent a car

24 Noi 2016   •   16:49
(P) De ce apeleaza bucurestenii la servicii de rent a car

Cand esti din Bucuresti si nu ai timp de pierdut asteptand autobuzele sau metroul si trebuie sa ajungi cat mai repede la cursuri, conferinte sau doar vrei sa te plimbi relaxat prin Capitala, o masina de inchiriat este o varianta care s-ar putea sa iti surada.

 

Daca esti din Bucuresti si vrei sa apelezi la servicii de rent a car vei castiga timp si mobilitate.In plus, mai obtii si un grad ridicat de confort si simplitate in planificarea oricarui traseu. Serviciile de rent a car din Bucuresti sunt o alternativa buna nu doar cand nu detii o masina personala, cat si in situatia in care a ta se afla in service pentru reparatii. Mai mult, pot fi utile si in situatia in care vrei sa iti cumperi o noua masina, iar un drive test de cateva minute nu ti se pare suficient cat sa ii poti vedea abilitatile. De aceea, romanii apeleaza la rent a car, ca alternativa prelungita de drive test, mai concludenta pentru o decizie finala de achizitie.

In Bucuresti sunt sute de companii de rent a car, cu masini de inchiriat diversificate si cu preturi aferente, din care clientii pot sa aleaga in functie de destinatia si scopul calatoriei. La serviciile de rent a car din Bucuresti apeleaza un numar tot mai mare de persoane care locuiesc in zonele aglomerate sau metropolitane, pentru care apare problema locului de parcare.

Firmele de rent a car Bucuresti ofera un plus de versatilitate, calitate de care proprietarii de masini nu dispun. Sa recunoastem faptul ca atunci cand detii o masina personala, exista situatii in care nu vrei sa o fortezi, din cauza unor conditii de drum nu tocmai favorabile sau din cauza consumului ridicat de combustibil. Si in acest caz masinile disponibile in sistemul de rent a car din Bucuresti sunt o varianta foarte buna.

 

Ce masini sunt disponibile in serviciul de rent a car Bucuresti

De regula, masinile de inchiriat sunt selectate dupa consum, fiabilitate, rezistenta si spatiu. Masinile fiind noi, consumul de combustibil este cu mult redus, decat in cazul celor mai vechi de 10 ani. Toate vehiculele disponibile in sistemul de rent a car din Bucuresti sunt sigure, verificate dupa fiecare inchiriere, astfel incat sa functioneze in parametri normali si sa nu ai nicio neplacere.

In ceea ce priveste tipul de masina, la companiile de rent a car din Bucuresti vei gasi modele SUV, premium, economy si microbuze, din care poti alege in functie de necesitati.

Un alt avantaj oferit de companiile de rent a car din Bucuresti este ca se pliaza nevoilor celor care ajung in Capitala cu avionul sau cu trenul si au nevoie rapid de o masina de inchiriat cu care sa isi rezolve treburile. Spre exemplu, FocusRent, o companie ce activeaza de 10 ani pe piata de rent a car Bucuresti si Otopeni, iti ofera o platforma foarte prietenoasa, pe care iti rezervi rapid masina de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa stabilesti data, tipul de masina de care ai nevoie, plus servicii aditionale si locul de livrare. Vei primi confirmarea pe mail si telefonic, iar in doar 2 ore poate fi a ta, cu predare gratuita in Bucuresti.

Si pentru ca tot vine sezonul rece, ar fi bine sa stii ca toate masinile din rent a car Bucuresti au cauciucuri de iarna, astfel incat sa rulezi in deplina siguranta.

Iar tariful pe care il platesti pentru masina disponibila in sistemul de rent a car Bucuresti include kilometri nelimitati, asigurare de accident, asigurare de furt si taxa de drum. Oricine cu varsta minima de 21 de ani si cu permis de conducere de minim 1 an, poate deveni client al companiilor de rent a car Bucuresti.

Perioada minima de inchiriere este de o zi (24 ore). Prima ora peste cele 24 este gratuita. Daca treci peste ora respectiva, o sa fii taxat pentru toata ziua. Rezervarile sunt confirmate pe clase de masini.

×