x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto (P) Perne Auxiliare - eshopul pentru tine și mașina ta

(P) Perne Auxiliare - eshopul pentru tine și mașina ta

15 Sep 2021   •   19:06
(P) Perne Auxiliare - eshopul pentru tine și mașina ta

Știm cu toții cât de rele sunt drumurile din România, cu gropi, șosele neasfaltate chiar, denivelate și toate aspectele de acest gen, deloc favorabile pentru șoferi sau mașinile lor. Din păcate nici unul dintre noi nu putem face ceva în acest sens pentru schimbare, ci atenția sporită și viteza redusă pot fi cele care ne salvează mașina poate de multe ori. Iată că cei de la Perne Auxiliare vin cu o altă soluție care poate aduce îmbunătățiri pentru mașină.

 

Aceștia au în stoc diverse tipuri de perne auxiliare marca Air Power potrivite pentru o gamă vastă de mașini. Aceste tipuri de perne nu sunt universal valabile și oricine ar spune altceva, are informații eronate. Pentru ca pernele să îndeplinească toate sarcinile necesare la performanțe maxime trebuie să le alegeți în funcție de marca mașinii. Totuși cum pot îmbunătăți acestea experiența condusului? Află în continuarea articolului.

 

Beneficiile aduse de aceste perne auxiliare

 

Atunci când alegi să montezi niște perne de acest gen pe suspensiile mașinii, poți ridica nivelul acesteia de la sol. Acesta este un avantaj pentru că în cazul unui impact cu o groapă cresc șansele de a evita contactul scutului cu solul, spre exemplu. Mai mult decât atât, acestea oferă o stabilitate mai bună în timpul curbelor și în special stabilitate mai bună mașinilor care sunt încărcate cu marfă spre exemplu.

 

Ai parte de numeroase beneficii dacă montezi pe mașină pernele de la PerneAuxiliare.ro și siguranța sporită se enumeră printre ele. Mai mult decât atât reprezentanții te pot ajuta cu orice informație ai nevoie.

 

Caracteristicile pernelor

 

Poți achiziționa un set complet de perne cu numai 300 de lei. Acestea sunt foarte rezistente și au o presiune de rupere de la 5 kgf/cm2. Nu vei întâmpina probleme nici la temperaturi extreme, pentru că la căldură rezistă până la peste 80 de grade Celsius și la îngheț până la minus 50 de grade.

 

Poți avea certitudinea că rezistă și la orice comandă primești chiar și o garanție pentru 12 luni. Nu sunt afectate dacă intră în contact cu ulei sau diverși combustibili și nici dacă intră în contact cu apa sau alte medii mai agresive.

 

Un e-shop de încredere

 

Dacă apelezi la produsele celor de la Perne Auxiliare ai parte și de asistență atât pentru alegerea variantei potrivite cât și pentru montare. Primești asistență tehnică oriunde te afli în țară, pentru că acest lucru se va realiza telefonic. Nu este greu să montezi pernele auxiliare pentru că nu trebuie să demontezi nimic la mașină.

 

Mai mult decât atât ai în set toate cele necesare pentru montare și nu trebuie să achiziționezi nimic în plus. Setul conține două perne auxiliare, două bucșe pentru poziționare, un kit pentru pompare și un spray silicon. Dacă vei comanda produse în valoare de 350 de lei sau mai mult vei avea parte de transport gratuit. Orice comandă ajunge foarte repede, în aproximativ 24 de ore pentru că este trimisă prin curier.

 

Află mai multe informații accesând site-ul oficial, de unde poți plasa și comanda.

 

Contact:

 

0744 870 142.

 

×