x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Roger Waters a avut în România un BMW Seria 7 de 125.000 de euro

Roger Waters a avut în România un BMW Seria 7 de 125.000 de euro

de Sebastian S. Eduard    |    30 Aug 2013   •   10:07
Roger Waters a avut în România un BMW Seria 7 de 125.000 de euro

1977 a fost anul de debut pentru prima generaţie BMW Seria 7. Constructorul german reintra în segmentul de lux şi deschidea calea unor serii de inovaţii în segmentul auto: de la managementul electronic al motorului, la primul automobil echipat cu sistem multimedia de control (BMW iDrive), internet, sistem de navigaţie în Europa sau funcţie TV.

În 1977, având la bază o serie de experienţe personale, Roger Waters compunea “The Wall”, album care avea să fie transformat într-unul dintre cele mai spectaculoase concerte create vreodată. “The Wall” se lansa doi ani mai târziu şi redefinea muzica Pink Floyd, aşa cum Seria 7 redefinea imaginea mărcii BMW.

Legendarul Roger Waters, la venirea sa în România pentru punerea în scenă a concertului “The Wall”, a avut la dispoziţie un automobil de legendă: limuzina BMW Seria 7. Modelul, vârful de gamă al celui mai de succes constructor de automobile premium din lume, este o combinaţie unică între sportivitate şi eficienţă. Versiunea care a fost pusă la dispoziţie lui Roger Waters a fost un 740d, echipat cu un motor diesel de 6 cilindri în linie care dezvoltă 313 CP şi este susţinut de sistemul de tracţiune integrală xDrive. Modelul este capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în numai 5,4 secunde în contextul unui consum măsurat conform standardelor UE de numai 6 litri per 100 km.

Pentru un confort fără egal, automobilul dispune de o serie de echipamente speciale pentru locurile din spate, aşa cum este sistemul rear seat entertainment cu monitoare integrate în spătarul scaunelor faţă, funcţie TV, scaune cu reglaj individual şi climă pentru patru zone sau chiar şi un frigider. Valoarea maşinii pusă la dispoziţie este de aproximativ 125.000 Euro.


×