x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Strategie - Ce promite VW

Strategie - Ce promite VW

29 Iun 2016   •   19:00
Strategie - Ce promite VW

Şeful VW vine cu noi promisiuni în faţa clienţilor şi a investitorilor în încercarea de a şterge urmele marii minciuni. Matthias Muller a prezentat o strategie pe următorii zece ani a grupului german în care cuvântul cheie este dezvoltarea pe o direcţie cât mai prietenoasă cu mediu, cât mai verde. „Am decis ca testele de emisii din compania noastră să fie, ca principiu general, evaluate extern de o companie independentă.

Vom introduce, de asemenea, teste în trafic real cu mașini alese aleatoriu", a spus șeful VW. Un prim pas în curăţirea atmosferei va fi introducerea de filtre de particule şi pe motoarele pe benzină ceea ce, teoretic, ar reduce cu până la 90% emisiile periculoase rezultate în urma procesului de combustie.

Primele astfel de filtre vor fi introduse pe noile generaţii de motoare TFSI care vor fi montate din 2017 pe Tiguan şi Audi A5. Până în 2022, conform strategiei, vor fi montate şapte milioane de filtre pe particule pe motoarele pe benzină. Matthias Muller a declarat, nici mai mult, nici mai puţin, că vrea să facă din VW un model de integritate.

×