x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto VIDEO! Lexus a acoperit o maşină cu 41,999 de leduri pentru a crea cea mai fantasmagorică plimbare făcută vreodată

VIDEO! Lexus a acoperit o maşină cu 41,999 de leduri pentru a crea cea mai fantasmagorică plimbare făcută vreodată

12 Dec 2016   •   20:15
VIDEO! Lexus a acoperit o maşină cu 41,999 de leduri pentru a crea cea mai fantasmagorică plimbare făcută vreodată

O versiune Lexus IS care va apărea în 2017 este acoperit cu 41,999 de leduri programabile care îşi schimbă culorile preferenţial şi, dacă va fi permisă pe şosele, probabil că va fi maşina care va distrage cel mai mult atenţia. Maşina a fost creată în urma colaborării dintre Lexus şi Vevo, serviciul de video streaming, pentru a promova cel mai nou videoclip al artistei britanice Dua Lipa, intitulat „Be The One”, scrie Gizmondo, potrivit The Verge. Cel mai interesant aspect este faptul că ledurile, culorile acestora, se pot schimba în funcţie de gesturile umane şi de ritmul muzicii.

Pentru a concepe maşina cameleonică, inginerii Lexus au aplicat manual cele 41,999 de mii de leduri. Dacă ar fi puse cap la cap, acestea se întind pe o lungime de jumătate de milă, mai exact, pe 800 de metri.

„Această colaborare unică dintre Lexus şi Vevo înfăţişează modelul Lexus IS ca o incredibilă operă de artă, tehnologie şi design prin lentilele unui videoclip muzical”, scrie într-un comunicat emis de echipa de pr a companiei de automobile.

Nu trebuie să uitaţi însă că maşina nu este de vânzare. Este imposibil ca guvernul să permită Lexus să vândă această halucinaţie pe patru roţi, pentru că ar cauza accidente şi haos pe oriunde ar trece.

Iată videoclipul în care apare proiectul artistic nemaiîntâlnit până acum:

 

Vezi şi:

VIDEO! A apărut TRAILERUL pentru FAST and FURIOUS 8! Povestea se schimbă TOTAL!

 

IMAGINI EMOŢIONANTE! Un câine a fost la spital să-şi ia rămas-bun de la stăpânul muribund

 

VIDEO - Trucuri pentru împachetat cadourile de Crăciun

 

×
Subiecte în articol: lexus is lexus leduri lexus