x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Adevăratul motiv al MORŢII LUI MICHAEL JACKSON a fost dezvăluit

Adevăratul motiv al MORŢII LUI MICHAEL JACKSON a fost dezvăluit

15 Ian 2013   •   13:20
Adevăratul motiv al MORŢII LUI MICHAEL JACKSON a fost dezvăluit
Sursa foto: FRANCIS Sylvain/AFP
Artistul de succes a inceput sa isi schimbe viata in anul 1993. Scandalul de pedofilie cat si lupta impotriva insomniei nu sunt singurele motive care l-au dus la moarte.

Adevarata cauza care l-a omorat pe starul de succes a fost obsesia acestuia pentru cumparaturi. Devenise un foarte mare pasionat de shopping, cheltuid deseori sume extrem de mari, pentru lucruri pe care nici nu le folosea. Cei care lucrau cu el au marturisit ulterior ca solistul obisnuia sa comande orice produs pe care il vedea in vreo reclama. ''A ajuns chiar sa isi cumpere medicamente care puteau trata aceasta dependenta de cumparaturi!'', a marturisit unul dintre paropiatii starului.

In anul 1998, Michael si-a comandat un parfum (editie limitata) care a costat 75.000 de dolari. Flaconul era din platina, aur si diamante si era livrat intr-o cutie din lemn de nuc, care putea fi deschis doar cu ajutorul unei chei de aur, informeaza Daily Mail.

La vremea respectiva, starul nu detinea un cont bancar, toate platile fiind facute in numerar, prin intermediul prietenului si partenerului sau de afaceri, Marc Schaffel.

Datorita cheltuielilor in exces, Michael a pierdut Neverland-ul care a ajuns ulterior in posesia unei banci din America drept garantie a imprumuturilor efectuate.

Cel din urma manager al acestuia, marturiseste ca in anul 2008, starea de spirit a artistului, era deja foarte rea, datorita problemelor financiare.

''Nu am nici un prieten. Cu totii m-au abandonat'', zicea mereu Michael, cerandu-i ajutorul managerului, pentru a slava Neverland-ul.

Michael a continuat sa fie dependent de cumparaturi si de tot mai multe medicamente pentru care le lua pentru a-si trata anxietatea si depresia.




×
Subiecte în articol: muchael jackson moarte dezvaluiri adevar