x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Buzdugan şi Morar scot îndrăgostiţii la întâlnire

Buzdugan şi Morar scot îndrăgostiţii la întâlnire

10 Feb 2012   •   12:37
Buzdugan şi Morar scot îndrăgostiţii la întâlnire

Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor sa adune cel mai mare numar de indragostiti pe metru patrat. Cei doi prezentatori matinali de la Radio ZU le dau intalnire ascultatorilor de Valentine’s Day la ora 19:00 in Afi Palace Cotroceni la cel mai hit concert de dragoste – ZU loves YOU.

Evenimentul ii aduce pe scena pe cei mai iubiti artisti ZU. Cantaretii care au intrat in jocul lui Buzdugan si Morar sunt Tom Boxer si Morena, Smiley, Andreea Banica, Alex Velea, Corina si Connect-R. Fiecare dintre ei va pregati o piesa de dragoste, special pentru acest eveniment. De exemplu, Andreea Banica a anuntat ca isi incalzeste vocea pentru reinterpretarea piesei “Casablanca'.

Prezentatorii matinalului de la Radio ZU au cadouri pentru toti indragostitii prezenti. Mai exact, tricouri duble, pentru ca sufletelor pereche le sta bine impreuna. Cei care vor sa puna mana mai repede pe un tricou de editie limitata nu au altceva de facut decat sa asculte ZU. DJ-ii radioului dau tricourile duble ca premii ascultatorilor care trec de testul de dragoste.

ZU loves YOU este un concert pentru toti zurlii care se iubesc sau au chef de indragosteala. Se intampla pe 14 februarie in Afi Palace, intrarea este libera si starea de bine este asigurata de catre Buzdu, Morar si toti artistii ZU.

×
Subiecte în articol: mass-media