x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ce sfaturi le dă UBER, clienților săi, pentru noaptea de Revelion!

Ce sfaturi le dă UBER, clienților săi, pentru noaptea de Revelion!

29 Dec 2016   •   16:47
Ce sfaturi le dă UBER, clienților săi, pentru noaptea de Revelion!
Sursa foto: observator.tv
Uber România, compania care oferă servicii de ride sharing în Bucureşti, Cluj, Braşov şi Timişoara, recomandă clienţilor săi să evite orele de vârf din intervalul 20:00 şi 22:30 şi 03.00 şi 05.00 în noaptea de Anul Nou, astfel încât să evite curse de câteva ori mai scumpe decât în mod normal.
 
“Peste tot în lume, noaptea dintre ani este una din cele mai aglomerate pentru Uber. În astfel de momente cu cerere excepţional de mare, pentru a asigura disponibilitatea unei maşini, Uber foloseşte tarifarea dinamică. În perioadele în care numărul de cereri este mai mare decât numărul de maşini disponibile, sistemul aplică un algoritm care creşte în timp real preţurile pentru a încuraja mai mulţi şoferi parteneri să intre online pe platforma Uber”, au explicat reprezentanţii Uber, citați de observator.tv.
 
De exemplu, în noaptea de Anul Nou din 2015, în Bucureşti, cererea cea mai mare şi, implicit, cele mai mari tarife, au fost între 20:00 şi 22:30 şi între 03.00 şi 05.00 dimineaţa, când tariful dinamic a ajuns, în medie, până la de cinci ori mai mare faţă de cel obişnuit, cu vârfuri în care tariful a crescut şi de opt ori.

×
Subiecte în articol: uber uber romania sfaturi taxi revelion anul nou