x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cel mai "dulce" târg se desfăşoară la Câmpina: producătorii expun miere de păducel, mană sau flori de baltă

Cel mai "dulce" târg se desfăşoară la Câmpina: producătorii expun miere de păducel, mană sau flori de baltă

23 Ian 2017   •   11:33
Cel mai "dulce" târg se desfăşoară la Câmpina: producătorii expun miere de păducel, mană sau flori de baltă
Sursa foto: NENCIU FLORIAN

În perioada 24-26 februarie, 2017, la Casa Tineretului din Câmpina, va avea loc cea de-a XII-a ediție a Târgului Mierii, la care sunt așteptați peste 15.000 de vizitatori.

Târgul se va desfășura pe o suprafață de 3.000 mp, interior și exterior, unde participanții vor expune peste 20 de sortimente diferite de miere: de la miere de tei și de salcâm, polifloră, până la sortimente rare precum miere de păducel, mană sau mentă și flori de baltă; de la delicioșii faguri cu miere până la mierea cu nuci, ghimbir sau scorțișoară, precum şi zeci de alte produse cu miere.

 Vizitatorii își pot pune la încercare spiritul competitiv în cadrul unor concursuri de profil precum “Cel mai dulce cuplu iubitor de miere”, “Cel mai mare mâncător de miere” sau “Cel mai bun degustător de miere”. Cei mai creativi își pot încerca măiestria la concursurile de fotografii cu temă apicolă sau creație grafică. Organizatorii promit și în acest an premii consistente celor mai îndrăzneți și iscusiți concurenți.

Cea mai importantă manifestare dedicată mierii din țară este sponsorizată, pentru al V-lea an consecutiv, de producătorul român de mobilă LEMET, deținătorul brandului Lem’s. Detalii despre manifestări puteți găsi pe www.targulmierii.ro.

×