x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi ADRIAN VANCICA - Raspundem cititorilor

ADRIAN VANCICA - Raspundem cititorilor

22 Oct 2004   •   00:00

Gazda Misiunii Casa de la Antena 1, raspunde intrebarilor dvs. de pe forum

  • 1 . Am cumparat un apartament: holul si sufrageria sunt date cu lavabil. Am incercat sa mai dau un strat si am avut surpriza sa observ ca pe alocuri vopseaua a inceput sa crape a doua zi. Dupa ce am decojit putin, am observat ca pe pereti s-a curatat initial huma, insa nu s-a aplicat si un strat de glet inainte de vopseaua lavabila, iar pe tavan lavabila a fost data peste huma. Ce-mi recomandati sa fac? (In unele locuri vopseaua lavabila existenta se inlatura foarte usor, dar in altele se desprinde greu).

    SPECIALISTUL MISIUNEA CASA: Stimate telespectator, daca doriti sa efectuati o lucrare de calitate, va sfatuiesc sa curatati toata vopseaua veche si sa reparati apoi gletul. Aplicati o amorsa si in final vopseaua lavabila noua.

  • 2. Cum pot sa-mi dau seama daca este sau nu nevoie sa torn sapa autonivelanta inainte de a monta parchet laminat? Mentionez ca in camere este lipit pe jos linoleum. Ar trebui sa "jupoi" intai linoleumul, sau pot monta parchetul peste el direct?

    SPECIALISTUL MISIUNEA CASA: Daca linoleumul este bine lipit si nu prezinta desprinderi se poate monta parchetul direct. Daca este dezlipit pe alocuri si suprafata nu este plana, atunci jupuiti linoleumul, planati sapa existenta si abia dupa asta montati parchetul.
  • ×
    Subiecte în articol: imobiliar