x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Atentie: CNAIR face lucrari de montare a parapatelor de beton

Atentie: CNAIR face lucrari de montare a parapatelor de beton

20 Feb 2018   •   15:41
Atentie: CNAIR face lucrari de montare a parapatelor de beton

O nouă etapă a lucrărilor de montare a parapetelor de beton pentru separarea fluxurilor de trafic va fi demarată miercuri de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe zona mediană a DN39, între km 32+700 - 33+700.

 

Potrivit unui comunicat al CNAIR, se estimează că aceste lucrări vor fi finalizate în maximum cinci zile de la data începerii lor, în funcţie de condiţiile meteorologice. "Parapetul de beton a fost montat pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi unde s-au înregistrat în ultimii ani mai multe accidente rutiere grave, precum DN 1, DN 2, DN 3, DN 6, DN 7, DN 11, DN 59, DN 65, DN 66, DN 69 şi Centura Bucureşti", se arată în comunicatul citat.

Valoarea totală a produselor furnizate şi a lucrărilor executate până în prezent este de aproximativ 24 milioane de lei, iar până la încheierea acordului cadru, respectiv pe data de 18 mai 2018, CNAIR urmează să mai monteze pe drumurile din administrare aproximativ 17.500 metri liniari de parapet rigid prefabricat din beton, în valoare de 7 milioane de lei.

CNAIR precizează că, în ultima parte a acestui proiect, va mai fi montat parapet de beton pe raza DRDP Constanţa (DN 39), DRDP Bucureşti (DN 1), DRDP Craiova (DN 65), DRDP Braşov (DN 1 şi VO Braşov) şi DRDP Cluj (DN 1F, DN 75 şi Centura Oradea). AGERPRES

×
Subiecte în articol: CNAIR parapete beton trafic