x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Deschiderea Sun Plaza amânată pentru februarie

Deschiderea Sun Plaza amânată pentru februarie

de Daniela Ivan    |    20 Oct 2009   •   00:00

Deschiderea centrul comercial Sun Plaza a fost amânată pentru februarie 2010, deşi este închiriat în proporţie de 90%.



Firmele chiriaşe împreună cu dezvoltatorii proiectului au ales să amâne deschiderea care era programată pentru luna noiembrie.

"Data de deschidere a fost stabilită pentru 18 februarie, tehnic puteam deschide până în 15 noiembrie dar am preferat să deschidem aşa cum trebuie decât să deschidem ca Grand Arena sau Armonia Brăila, care au fost un mare fiasco", a declarat într-o conferinţă de presă, directorul general al EMCT, Michael Richard, dezvoltatorul proiectului.

Centrul comercial Sun Plaza, proiect de 200 milioane euro, dezvoltat de Sparkassen Immobilien în parteneriat cu firma EMCT, este amplasat în sudul Capitalei, la intersecţia şoselelor Calea Văcăreşti, Olteniţei, Berceni şi Vasile Niţu.

Centrul comercial va avea o suprafaţă construită de 210.000 metri pătraţi, care va cuprinde, printre altele, 80.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi o clădire de birouri clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă de 8.300 de metri pătraţi.

Totodată, Sun Plaza va asigura 2.000 de locuri de parcare şi va avea o conexiune cu staţia de metrou Piaţa Sudului, printr-un pasaj subteran. Printre retailerii prezenţi în cadrul centrului comercial se numără hypermarketul Cora, cu 23.000 metri pătraţi suprafaţă construită, Baumax, care îşi deschide pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi prima unitate din Bucureşti, Mobexpert, cu un magazin de 10.300 metri pătraţi, şi lanţul de electrocasnice Flanco, cu 2.500 metri pătraţi. De asemenea, centrul comercial va găzdui brandurile Inditex, respectiv Zara, Pull and Bear, Bershka şi Stradivarius.

×