x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Aveți nevoie de scări de aluminiu cu 2 tronsoane? Intrați pe Rafturionline.ro!

(P) Aveți nevoie de scări de aluminiu cu 2 tronsoane? Intrați pe Rafturionline.ro!

14 Mai 2018   •   14:42
(P) Aveți nevoie de scări de aluminiu cu 2 tronsoane? Intrați pe Rafturionline.ro!

Unul din instrumentele indispensabile mai ales în domeniul construcțiilor sunt scările din aluminiu. Aceste scări sunt foarte versatile, nu ocupă mult spațiu, sunt sigure, fabricate dintr-un material solid, sunt ușoare și rezistente în timp.

Principalul avantaj al scărilor din aluminiu cu două tronsoane culisante sau multifuncționale este rapiditatea cu care ele pot fi configurate și relocate. De asemenea, ele pot fi depozitate într-un spațiu mic după ce le-ați folosit.

Unde puteți găsi astfel de scări? În magazinul online rafturionline.ro deținut de compania Frameworks SRL, care comercializează mobilier comercial și industrial. Aici veți găsi o mare varietate de modele de scări, majoritatea dintre ele putând fi configurate după bunul plac.

Frameworks SRL este reprezentantul exclusiv al brandului Cagsan renumit în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de Cagsan sunt de calitate superioară, certificată, sunt fiabile, rezistente și durabile. Prin urmare, merită achiziționate și utilizate.

 Scară culisantă/ multifuncțională cu 2 tronsoane

Scara culisantă/multifuncțională cu 2 tronsoane este reglabilă pe înălțime prin culisarea celor două tronsoane, fiind prevăzută cu un sistem de blocare cu cârlig. Dispune de un sistem de siguranță în formă de U, care previne balansarea sa. 

  Acest tip de scară poate fi utilizată în mai multe sectoare de activitate: publicitate, pictură, montări ferestre, telecomunicații, întreținere și reparații, design industrial, curățenie etc.

   Scară dublă ajustabilă tip A

Scara dublă ajustabilă tip A cu lonjeroane duble poate fi folosită fără a fi rezemată. Aceasta vă permite accesul în locuri aflate la înălțime prin folosirea extensiei. Pe o astfel de scară puteți lucra împreună cu o altă persoană, deoarece pe ea pot lucra două persoane simultan.

Acest tip de scară dispune de cârlige de siguranță care pot fi fixate pe trepte diferite, ceea ce vă permite să utilizați scara pe suprafețe înclinate.

 Extensia scării este fixată cu chingi rezistente, iar picioarele dispun de elemente de cauciuc care  elimină riscul de alunecare. Traversele stabilizatoare cu care este prevăzută scara vă conferă un echilibru sporit. Sistemul de culisare, precum și sistemul de blocare a treptei sunt foarte sigure și rezistente, astfel încât veți fi în permanență în siguranță pe o astfel de scară.  

  Acest tip de scară este practică și ușoară datorită faptului că este confecționată din aluminiu, putând fi utilizată în diverse domenii de activitate.

 

Scară cu coardă și scripete

 Scara cu coardă și scripete o puteți utiliza în variantă strânsă și ca scară cu două tronsoane. Scara poate fi reglată cu ușurință fixând cârligele de oțel pe treapta dorită.

   Acest tip de scară este prevăzută cu scripeți în partea de sus a părții culisante pentru a facilita deschiderea și împiedica frecarea.

  Scara cu coardă și scripete este un model practic, ușor și sigur, fiind adecvat pentru lucrul la înălțime în poziție rezemată.

   Sistemul de coardă și scripete, precum și sistemul de blocare a treptei sunt foarte sigure și rezistente, permițând lucrul în siguranță.  

 Scară dublă din aluminiu cu platformă

 Scara duble (tip A) cu platformă de lucru o puteți utiliza fără a o rezema. Întrucât este prevăzută cu platformă de lemn, veți putea lucra confortabil de fiecare dată când o veți utiliza.

  Pentru a lucra în siguranță, modelele mai înalte sunt prevăzute cu suporturi din țeavă de oțel, la care sunt adăugate articulații de oțel.

  Acest tip de scară este practică și ușoară întrucât este confecționată din aluminiu. O puteți  utiliza în diverse domenii de activitate.

După cum puteți observa, pe rafturionline.ro găsiți diverse modele de scări de aluminiu cu 2 două tronsoane. În funcție de necesitățile dvs., puteți alege modelul potrivit. La primele modele prezentate, înălțimea medie de siguranță este semnalizată prin treaptă de culoare roșie.

Dar asta nu e tot. După cum am precizat la începutul articolului, Frameworks SRL pune la dispoziția clienților în acest magazin, mobilier comercial și industrial. Așadar, pe lângă diferite modele de scări, veți găsi și schele mobile, schelă aluminiu, miniplatformă, rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazin, accesorii și echipamente pentru magazin etc.

Aici găsiți soluțiile perfecte pentru ceea ce aveți nevoie. Faceți click pe rafturionline.ro și convingeți-vă! Cumpărături cu spor vă dorim!

×