x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi West Gate lanseaza o premieră pe piaţa spaţiilor de birouri

West Gate lanseaza o premieră pe piaţa spaţiilor de birouri

18 Apr 2018   •   13:24
West Gate lanseaza o premieră pe piaţa spaţiilor de birouri

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Property, construieşte prima piscină exterioară cu pistă de alergare şi roller blading din România, amplasată într-un parc de birouri, printr-o investiţie de 1,5 milioane de euro, arata un comunicat al companiei.

 

În vara anului 2018, angajaţii companiilor chiriaşe vor avea acces la piscină şi terasă în aer liber, într-un spaţiu de relaxare modern amenajat în interiorul parcului, pe o suprafaţă de 5.000 mp.

Construcţia piscinei presupune o investiţie de 1,5 milioane de euro, aceasta fiind dotată cu o pistă de alergare şi roller blading, care aduce un plus de valoare spaţiului. Această formulă este o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcţie gama de servicii propusă clienţilor săi.

Piscina va avea o capacitate totală de 200 locuri pe şezlong, va dispune de o terasă exterioară cu bar-restaurant, o zonă de plajă mixtă de 400 mp (gresie şi iarbă), un bar accesibil din apă şi vestiare ultra-moderne. Pentru încălzirea apei din piscină, dar şi a celei menajere, se va folosi energie regenerabilă, produsa de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigaţie vor capta apa de ploaie şi o vor recircula pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover. AGERPRES

×