x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ANAF Constanţa scoate la vânzare mai multe locuri de veci

ANAF Constanţa scoate la vânzare mai multe locuri de veci

27 Feb 2017   •   18:11
ANAF Constanţa scoate la vânzare mai multe locuri de veci
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța a încercat, în ultimii ani, să vândă mai multe locuri de veci care în 2011 fuseseră trecute în proprietatea statului după ce proprietarul lor decedase.

Pentru că la licitații s-au prezentat puține persoane, sau deloc, locurile de veci, au fost trecute, de pe un an pe altul, la capitoul solduri.

“În 2011, locurile de veci, cel puțin 12, au trecut în proprietatea statului după ce persoana care avea dreptul de concesiune a decedat. Ca și celelalte bunuri ajunse în proprietatea statului prin intervenția ANAF, locurile de veci au devenit astfel “confiscate”, propuse spre valorificare. În cinci ani doar două locuri de veci au fost vândute. În 2016 nimeni nu a mai fost interesat să cumpere. Și au rămas la solduri pentru că nu au fost persoane interesate. Se vor scoate, probabil, la licitație. In general căutăm formula prin care să le dăm rudelor celor care sunt îngropați acolo”,  a explicat, pentru EVZ.ro, Silviu Coșa, directorul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța.

×