x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BUSINESS/Info

BUSINESS/Info

08 Dec 2004   •   00:00

9 DECEMBRIE 2004
MAGAZIN VIRTUAL. DOMO lanseaza site-ul www.domo.ro, cel mai modern concept de magazin virtual in domeniul comercializarii produselor IT, electrocasnice si electronice. Promovarea este sustinuta de o campanie online cu afisari pe cele mai importante site-uri de media, news, bussiness, financiar, lifestyle, IT. www.domo.ro se adreseaza celor care prefera navigarea pe Internet in locul modalitatilor traditionale de informare si cumparare, celor care vor sa se convinga singuri, fara ajutorul personalului comercial, de performantele si caracteristicile produselor dorite.

DUBLARE. Atlas Telecom Romania mizeaza pe dublarea cifrei de afaceri in 2005 comparativ cu nivelul de 20 milioane dolari estimat pentru acest an, in conditiile extinderii retelei de telecomunicatii, a declarat directorul executiv al companiei, Adrian Boca. Compania, a incheiat acorduri de interconectare cu RomTelecom, Orange si Connex si negociaza un acord similar cu Telemobil, furnizorul serviciului Zapp Mobile.

LISTARE. Flamingo Computers vrea sa-si coteze actiunile la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in 2005, decizia privind momentul intrarii pe piata fiind asteptata in urmatoarele doua luni. "Compania a crescut de la an la an, prin surse proprii. In urmatorii ani va atrage bani de pe piata autohtona de capital", a declarat Dragos Simion, presedintele companiei. Listarea la BVB s-ar putea face in mai sau in toamna. Analistii considera ca insuficienta tintelor de investitie pe piata de capital este una dintre problemele majore ale patrunderii fondurilor speculative in Romania ("banii fierbinti"), ca urmare a liberalizarii contului de capital. (A.N. Ionescu)

VANZARI. Producatorul de tigle din tabla Lindab va inregistra in 2004 o cifra de afaceri de aproximativ 950 de miliarde lei, circa 23,1 milioane euro, in crestere cu 366 de miliarde lei fata de anul trecut. " Estimam ca vom realiz anul viitor o cifra de afaceri de 1.050 miliarde lei prin Divizia profile si de 80 miliarde lei prin cea de Ventilatii", a spus Andrei Sulyok, directorul general al Lindab. El a adaugat ca Lindab detine o cota de 40% din piata acoperisurilor din tigle metalice. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic