x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Comisarul european Hahn explică situaţia României cu un citat din Elvis Presley

Comisarul european Hahn explică situaţia României cu un citat din Elvis Presley

23 Sep 2011   •   16:07

Comisarul european Johannes Hahn a folosit titlul unui cantec al lui lui Elvis Presley - "It?s now or never" - pentru a descrie situatia Romaniei privind imbunatatirea absorbtiei fondurilor europene, adaugand ca tara noastra se afla "cu cinci secunde inainte de al 12-lea ceas" in aceasta privinta.
"Vreau sa felicit Guvernul roman ca l-a ales pe Leonard Orban, dar nu stabiliti standardele prea sus, pentru ca nu are cum sa rezolve toate problemele in doua zile. Este devotat, se poate baza pe sprijinul nostru. Am facut aceasta propunere (n.red. de infiintare a Ministerului Afacerilor Europene) la sfarsitul anului trecut, dar stiu ca in politica lucrurile dureaza mai mult, uneori, iar lucrurile bune dureaza si mai mult. Dar acum avem acest minister si, ca sa-l citez pe Elvis Presley, ?It?s now or never? in ceea ce priveste recuperarea", a explicat Hahn.
El a spus ca anul 2012 este decisiv pentru recuperarea intarzierilor. "Nu este prea tarziu, insa suntem nu cu cinci minute, ci cu cinci secunde inainte de al 12-lea ceas", a explicat el. Comisarul a mai spus ca au fost si alte state care au avut probleme similare.

×