x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Creditul pe buletin, suprasolicitat

Creditul pe buletin, suprasolicitat

08 Dec 2004   •   00:00

Daca vreti sa va cumparati un produs din magazinele Altex si Media Galaxy, in perioada de sarbatori este bine sa nu lasati totul pe ultimul moment.

GLORIE. Afacerea lui Dan Ostahie, la apogeu
Din cauza numarului mare de solicitari, este posibil ca perioada de asteptare a raspunsului celor ce solicita un credit acordat doar pe baza buletinului sa se mareasca, declara Dan Ostahie, CEO al Grupului Altex. Acum, timpul de raspuns este de o ora in magazinele Media Galaxy si se poate prelungi pana a doua zi, in cazul in care clientul vine in ultimele ore de program.

FORMALITATE. Pana in prezent, zeci de mii de romani si-au achizitionat produse apeland la creditul pe baza buletinului, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Altex. Valoarea produselor care pot fi cumparate printr-un asemenea credit variaza intre 12 si 18 milioane, in functie de perioada de creditare. Cu cat perioada de creditare este mai mica, cu atat valoarea bunului care poate fi cumparat poate sa fie mai mare. De creditul de consum acordat doar pe baza buletinului pot beneficia toti cetatenii romani cu varste cuprinse intre 20 si 65 de ani. Conditia principala este ca acestia sa realizeze un venit minim lunar de 2,25 milioane lei. Singura formalitate pe care o impune noul sistem de creditare este completarea unei cereri, disponibila in magazin. (Adrian Mihai)

×
Subiecte în articol: economic