x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/Stirile zilei - 31 iulie 2004

ECONOMIC/Stirile zilei - 31 iulie 2004

31 Iul 2004   •   00:00

Rate - Noi sisteme de finantare

Flanco si Credisson lanseaza doua noi sisteme de credit de consum. Primul aduce cel mai mic numar de acte necesare la obtinerea ratelor, fiind necesare doar o adeverinta de venit si actul de identitate. Cel de-al doilea sistem, prin dobanda si comisionul practicate, vine cu cel mai mic cost al creditului si cu cea mai mica rata posibila (dobanda 25% si 8,9%).

Studiu ONU - Crestere economica de 5%

Ritmul cresterii economice a Romaniei se va mentine la 5%, potrivit unui studiu al Comisiei Economice a ONU pentru Europa. Analizele releva ca efectele reformelor economice sunt vizibile, Romania fiind o destinatie atragatoare pentru investitiile straine.

Tractorul - Landini amana preluarea

Landini a amanat din nou termenul de preluare a uzinei brasovene, intrucat pana saptamana trecuta nu fusese emis ordinul ministrului Agriculturii cu privire la subventia productiei de tractoare. O alta cauza a intarzierii procesului de privatizare la Tractorul Brasov este nepreluarea de catre Landini a pachetului de 24% din actiunile uzinei brasovene, detinut in prezent de SIF Transilvania, a declarat liderul sindical Gheorghe Apostu. (Libiu Mateescu)

×
Subiecte în articol: economic