x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Helvetansa - Magia rotitelor de ceasornic

Helvetansa - Magia rotitelor de ceasornic

09 Oct 2004   •   00:00

Ne intrebam acum cateva zile ce face timpul "surprins" intre doua ace de ceasornic. Pe parcursul acestei saptamani, Helvetansa si-a propus sa inspire cu ajutorul marcilor din portofoliu, raspunsuri pentru aceasta intrebare.

Jaeger-Le Coultre, cea de-a sasea nestemata a diademei Richemont, ar raspunde: inspiratie si meticulozitate.

In vechiul atelier de manufactura, intemeiat in 1833, in Le Sentier, Jaeger LeCoultre inca mai realizeaza manual anumite componente sau operatiuni de finisare si asamblare. Este o maniera de a fabrica ceasuri care necesita timp si rabdare, dar fara aceste calitati ceasornicarii de traditie nu ar fi capabili sa-si exprime pasiunea supunerii timpului. Manufactura Jaeger LeCoultre a punctat in trecerea sa de-a lungul timpului o serie de inovatii: de la cel mai mic mecanism din lume, Calibrul 101, la cele mai sofisticate complicatii (precum ceasurile extraplate sau modelul cvasiperpetuu Atmos).

RAFINAMENT

"Fiecare dintre noi avem si momente mai triste, cand punem pasiune in operele noastre de arta, ne dorim ca ceasul Jaeger-LeCoultre sa inspire purtatorului un moment de fericire" - Wolfgang Braun, reprezentantul Jaeger-LeCoultre pentru Europa de Est si Austria

×
Subiecte în articol: economic