x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Juergen Schunn: ”Clienții fideli sunt cea mai sigură sursă de publicitate”

Juergen Schunn: ”Clienții fideli sunt cea mai sigură sursă de publicitate”

13 Mar 2018   •   11:21
Juergen Schunn: ”Clienții fideli sunt cea mai sigură sursă de publicitate”
Sursa foto: Dorel Danci

 

Cu capital în întregime românesc, compania Auto Schunn își derulează procesul de extindere pe baza unor principii precum seriozitate, profesionalism, devotament și responsabilitate, calități solicitate fiecărui angajat ce a făcut sau face parte din această firmă româno-germană, înființată acum 25 de ani. 

În cadrul echipei se află angajați cu zeci de ani de vechime, mulțumiți de mediul sigur de lucru. ”De la o singură reprezentanță în Arad, astăzi compania Auto Schunn deține centre de vânzări și service autoturisme Mercedes-Benz în Deva, Suceava, Sibiu și Westendorf. Într-un sfert de secol de activitate pe piața auto din România, putem estima mii de mașini vândute, dacă nu zeci de mii. Ne mândrim și suntem conștienți de performanțele noastre întrucât statisticile arată că din toate firmele înființa în anii '90, doar 20 la sută au mai supraviețuit astăzi. Din păcate, sunt multe companii ce nu au rezistat crizei financiare din 2008”, arată Juergen Schunn, președintele și deținătorul majoritar al acțiunilor companiei Auto Schunn. 

Secretul afacerii sale, ce a reușit să se mențină în top un sfert de secol, este gândirea germană pe termen îndelungat, investiții pe măsura veniturilor, introducerea a noi idei, stabilitate, încredere, continuitate și dezvoltarea progresivă. De asemenea, menținerea parteneriatelor cu partenerii ce au îmbrățișat aceleași valori. 

”Un rol important în angrenajul companiei îi are managerul general al companiei, economist Elena Kovacs, care în cei 25 de ani de activitate a construit în permanență strategii de vânzări și dezvoltare, construirea de relații solide cu clienții, pentru a contribui la menținerea poziției de lider în piața auto din vestul țării a companiei Auto Schunn. Astăzi ne bucurăm de o rețea solidă de clienți fideli, fiind cea mai sigură și credibilă sursă de publicitate”, a mai arătat Juergen Schunn. 

×