x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ministrul Rovana Plumb a semnat 28 contracte de finanțare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

Ministrul Rovana Plumb a semnat 28 contracte de finanțare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

14 Iul 2017   •   20:40
Ministrul Rovana Plumb a semnat 28 contracte de finanțare pentru IMM-uri, cu o valoare de 4,42 milioane euro

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, doamna Rovana Plumb a semnat, astăzi, 14 iulie, 28 contracte de finanțare, cu o valoare totală de 4,42 milioane euro. 
Contractele sunt destinate dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii și sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Ne-am asumat prin Programul de Guvernare, printre obiective, să le oferim IMM-urilor un cadru în care să se dezvolte competitiv. Finanțând din Programul Operațional Regional proiecte pentru dotarea, modernizarea, extinderea capacității de producție a IMM-urilor, sprijinim întreprinderile românești să-și consolideze poziția pe piață și să evolueze cu succes la nivel european”, a declarat Rovana Plumb.
Proiectele au fost selectate pentru finanțare în cadrul apelului de proiecte nr. POR 2016/2/2.1.A, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
Despre Programul Operațional Regional
Programul Operațional Regional 2014-2020 este unul dintre programele operaționale implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții şi gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), în calitate de Autoritate de Management.
 

×