x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie MUST TO KNOW – informatii esentiale pentru proaspetii antreprenori ai mediului online

MUST TO KNOW – informatii esentiale pentru proaspetii antreprenori ai mediului online

25 Mai 2018   •   10:36
MUST TO KNOW – informatii esentiale pentru proaspetii antreprenori ai mediului online

 

Doresti sa iti transformi hobby-urile in cariera? Ai vrea ca activitatile pe care le faci, sa devina profesia ta, devenind antreprenor? Cele mai de succes afaceri isi desfasoara activitatea, in ziua de astazi, partial sau complet, pe mediul online. Acesta ofera foarte multe oportunitati, inclusiv posibilitatea de promovare catre un public vast, insa pentru a avea succes, trebuie sa te faci cunoscut si sa pui accentul atat pe unicitate, cat si pe calitatea oferita clientilor tai. Tine minte faptul ca, fiind propriul tau sef, numarul responsabilitatilor creste si trebuie sa iti asumi toate consecintele actiunilor si deciziilor tale.

 

Factorii care influenteaza job-urile online

 

Fie ca te axezi pe crearea de continut creativ, informativ sau de entertainment, pentru a evolua, trebuie sa iti placa ceea ce faci si sa alegi cel mai potrivit domeniu de activitate pentru tine. Job-urile de acest tip au un program flexibil, motiv pentru care trebuie sa fii dispus sa investesti timp si energie pentru a te dezvolta, rabdare si perseverenta in fiecare proiect pe care il incepi, pentru ca acesta sa poata fi finalizat cu succes. Fluxul constant de informatii si materiale care circula zilnic pe internet, reprezinta atat un atu, cat si un dezavantaj pentru cei care doresc sa activeze doar in acest spatiu virtual.

Resursele investite depind de la caz la caz, desi exista elemente comune, precum timpul si banii. Fiind liber profesionist sau proaspat antreprenor, trebuie sa fii mereu la curent cu noile upgrade-uri, tehnici si modalitati de promovare, avand in vedere publicitatea si creativitatea care fac diferente intre TINE si restul.

Dotarile tehnice sunt esentiale pentru a-ti desfasura activitatea, la capacitatile tale maxime. Fie ca ea este doar online, sau si offline, asigura-te ca ai echipamentele necesare, perfect functionale si ca acestea fac parte din cele mai noi generatii aparute pe piata. Daca ai nevoie de suport si ajutor pentru acest lucru, cu un simplu click aici, poti beneficia de asistenta celor mai buni specialisti.

Crezi in a doua sansa? Esti dispus sa repari, in detrimentul achizitionarii unui produs nou? La inceput de drum, cand vrei sa iti deschizi propria afacere, tine cont de faptul ca investitiile pe care le faci trebuie sa fie calculate si sa iti asumi alegerile pe care le faci. Investind intr-un produs de o calitate superioara, destinat sa te ajute pentru cat mai mult timp, este o pierdere sa nu il repari daca acesta nu mai poate performa corespunzator, la un moment dat. Fie ca este vorba de o defectiune la laptop, calculator sau imprimanta, ca aceasta se datoreaza unui soc extern sau a unei erori de soft, ai in vedere cand alegi un service, precum cel de pe pagina https://salut-it.ro/reparatii-imprimante-multifunctionale-bucuresti , la urmatoarele aspecte:

  • calitatea serviciilor;
  • timpul de efectuare – diagnosticare si reparare;
  • sinceritatea si prezentarea completa a optiunilor viabile pentru cazul tau;
  • pretul serviciilor;
  • garantia oferita.

 

De sa alegi mediul online?

Deoarece internetul este simplu, rapid si permisibil!

Foarte multe domenii si-au mutat activitatea pe platforme online, pentru desktop sau mobil, datorita avantajelor pe care acest mediu le poate oferi. Cele mai apreciate si importante atuuri, sunt accesibilitatea si rapiditatea actiunilor. Cu doar cateva click-uri, de oriunde te-ai afla, indiferent la ce ora ai avea nevoie, poti sa iti faci cumparaturile de care ai uitat sau nu ai avut timp sa te ocupi, sa asculti muzica preferata a oricarei epoci, sa te transpui alaturi de familie cand nu iti permiti sa fii fizic langa ei. Cu toate acestea, inovatiile ce dezvolta universul digital pun accentul inclusiv pe arta si cultura, astfel, fiind posibil ca din orasul in care te afli, sa vizionezi o transmisiune live a oricarui eveniment in desfasurare chiar si in cele mai indepartate tari, sa vizualizezi galerii de arta ale celor mai importante muzee, ori sa citesti creatiile literare ale celor mai populari sau mai putin cunoscuti autori, fara a fii nevoit sa mergi in toate librariile, bibliotecile si anticariatele existente, uneori inaccesibile tie.

                Oferind toate aceste avantaje fata de offline, mediul online necesita persoane responsabile, care sa asigure, completeze si pastreze aceste servicii si oportunitati, cat mai diversificate si accesibile.

 

Chiar daca ti-ai ales sau nu domeniul, activeaza in cel care iti place cel mai mult si transforma-ti hobby-urile in cariera. Indeplineste-ti visul de a te bucura de fiecare zi “la munca”, dorindu-ti mereu mai mult si mai bine, neuitand de calitatea si responsabilitatea pe care o ai fata de clientii tai, indiferent de proiectele pe care le desfasori.

 

×