x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Radu Ghețea a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Libra Bank

Radu Ghețea a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Libra Bank

12 Aug 2019   •   11:54
Radu Ghețea a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Libra Bank

Radu Grațian Ghețea va fi membru în Consiliul de Administrație al Libra Internet Bank. Acesta este doctor în științe economice, președinte de onoare al Asociației Române a Băncilor și membru de onoare al Institutului Bancar Român. A deținut mai multe funcții de conducere în conducerea CEC Bank, contribuind la modernizarea instituiei. Deține mai multe premii și distincții interne și internaționale. 

"Suntem bucuroşi să îi urăm bun venit lui Radu Gheţea, nume de referinţă pentru mediul bancar românesc. Libra a ajuns la o dimensiune şi un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabilă a domnului Gheţea ne va ajuta în mod convingător, în perioada care urmează', a dspus Emil Bituleanu, director general, Libra Internet Bank. 

Libra Internet Bank are 53 de sucursale deschise în toată ţara. Banca abordează mai multe linii de business, precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ului şi segmentul IMM-urilor. Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiţii New Century Holdings din 2003. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bănci consiliu de administratie