x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Săptămâna viitoare începe cea de-a XI-a ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente

Săptămâna viitoare începe cea de-a XI-a ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente

11 Apr 2013   •   17:18
Săptămâna viitoare începe cea de-a XI-a ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

SMAEB 2013 va avea loc in perioada 12-14 Aprilie in cadrul complexului ROMAERO. Pentru 3 zile complexul Romaero devine centrul motociclismului din Romania.

Cu participarea majoritatii importatorilor de motociclete din Romania, SMAEB promite ca si editia a XI-a sa fie un succes, apreciat atat de public cat si de firmele expozante. Drive test, cascadorii moto, echipe de curse, cursa de scutere.

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2013, ajuns la a IV-a editie, acum sub patronajul ASPIC – asociatia de profil. Cele doua evenimente vor avea loc in aceeasi zona, vizitatorii avand acces la ambele locatii.

La SMAEB participa importatorii oficiali ai marcilor de motociclete HONDA, KAWASAKI, DUCATI, BMW, APRILIA, HARLEY-DAVIDSON, SHERCO, URAL, scutere KYMCO, LAMBRETTA si atv-uri POLARIS, ARCTIC CAT, CAN-AM, pe langa foarte multi importatori de accesorii si consumabile moto.

×
Subiecte în articol: motociclete expozitie romaero