x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Trenul IR 1580 Constanţa - Bucureşti Nord are o întârziere de circa 30 de minute, din cauza defectării locomotivei

Trenul IR 1580 Constanţa - Bucureşti Nord are o întârziere de circa 30 de minute, din cauza defectării locomotivei

21 Iun 2018   •   11:32
Trenul IR 1580 Constanţa - Bucureşti Nord are o întârziere de circa 30 de minute, din cauza defectării locomotivei
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Trenul InterRegio 1580, care circulă pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord, va ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 30 de minute din cauza defectării locomotivei pe traseu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, reprezentantul companiei CFR Călători, Adrian Vlaicu. 

"Mecanicul a remediat problema locomotivei şi a plecat mai departe cu aceeaşi locomotivă. Este vorba de o întârziere de 30 de minute pentru că a rămas blocată în staţia CF Dorobanţu (judeţul Constanţa), dar acum trenul este pe traseu", a spus Vlaicu. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat joi dimineaţa că locomotiva trenului InterRegio 1580 (care se deplasa pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord, pe magistrala 800) s-a defectat joi dimineaţă din motive tehnice. 

Potrivit sursei citate, trenul a rămas blocat în staţia CF Dorobanţu (judeţul Constanţa), având în vagoane aproximativ 350 de călători. 

Autorităţile au anunţat că se aşteaptă sosirea unei locomotive de ajutor pentru preluarea garniturii de tren, în vederea finalizării cursei. 

Potrivit informaţiilor în timp real publicate pe site-ul CFR Călători, trenul InterRegio 1580 are la acest moment o întârziere de numai 20 de minute. 

Trenul trebuia să ajungă la destinaţie la ora 10:52. AGERPRES

×