x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Uber oferă serviciu special de transport pentru minivacanța de 1 Mai. Cât costă un drum pentru o persoană

Uber oferă serviciu special de transport pentru minivacanța de 1 Mai. Cât costă un drum pentru o persoană

20 Apr 2017   •   18:45
Uber oferă serviciu special de transport pentru minivacanța de 1 Mai. Cât costă un drum pentru o persoană
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Uber va derula serviciul-pilot UberVAMA în minivacanța de 1 Mai, când șoferii vor putea lua până la trei pasageri în mașină, în drumul spre Vama Veche, costul unei curse fiind de 150 de lei pe sens, sumă ce poate fi împărțită egal între pasageri, potrivit unui comunicat al companiei publicat astăzi.

„Conform datelor din anii trecuți, peste 60.000 de mașini sunt așteptate pe litoral în weekend-ul 28 aprilie - 1 mai, dintre care peste 25.000 vor ajunge în Vama Veche”, se arată în comunicatul transmis de Uber.

Pentru pasagerii interesați, Uber transmite că vineri, 28 aprilie și luni, 1 mai, utilizatorii trebuie să intre online în aplicația UBER pentru parteneri în oricare dintre intervalele orare 8.00 și 10.00, 12.00 și 14.00 sau 16.00-18.00.

Aplicația va conecta utilizatorul cu un pasager sau cu un grup de până la trei pasageri care merg în Vamă. Procedura este aceeași și la întoarcere.

Pentru a putea conduce cu Uber, șoferii trebuie să se înscrie în aplicație. Pentru a fi eligil, șoferul trebuie să aibă permis de cel puțin un an, o mașină bine întreținută, un istoric auto fără incidente grave și să nu aibă cazier judiciar.

×