x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vânzările Mazda au crescut cu 24% în România de la începutul anului

Vânzările Mazda au crescut cu 24% în România de la începutul anului

05 Noi 2019   •   13:26
Vânzările Mazda au crescut cu 24% în România de la începutul anului

Constructorul auto japonez Mazda a vândut cu 24% mai multe maşini în România, în primele zece luni comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018, a anunţat Mazda România.
Numărul unităţilor comercializate în intervalul ianuarie - octombrie 2019 a fost de 2.269, iar cel mai vândut model pe piaţa locală a fost Mazda CX-5 cu 718 unităţi, în timp ce Mazda3 a urcat pe locul 2 - cu 633 de unităţi, iar Mazda CX-3 încheie topul, cu 478 de vehicule comercializate.

"Mazda CX-5 râmâne şi la 10 luni cel mai popular model Mazda în România, însă pretendentul la titlu a devenit noua Mazda3. Era de aşteptat, întrucât compacta de generaţie nouă se prezintă cu un design fluid şi impresionant, un interior cu valenţe premium şi un pachet de dotări foarte bogat încă de la versiunea standard. La acestea se adaugă şi noul motor revoluţionar Skyactiv-X, care este deja disponibil la test. CX-3 continuă se păstreze în top trei dar estimarea noastră este că va fi curând surclasat de noua Mazda CX-30, SUV-ul compact recent lansat pe piaţă. De altfel noile Mazda3 şi Mazda CX-30 sunt modelele care au facilitat şi rezultatul record obţinut în luna octombrie", a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda România.

Potrivit companiei, luna octombrie a acestui an a fost una record pentru Mazda, care a vândut 343 de modele, în creştere cu 90% faţă de aceeaşi perioadă din 2018. Luna trecută, Mazda3 a fost cel mai solicitat model, urmat de CX-5 şi noul CX-30.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mazda