x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Weinstein Company ar putea fi vanduta pentru 500 milioane dolari!

Weinstein Company ar putea fi vanduta pentru 500 milioane dolari!

05 Ian 2018   •   17:28
Weinstein Company ar putea fi vanduta pentru 500 milioane dolari!

Compania producatorului american Harvey Weinstein ar putea fi vanduta curand pentru 500 milioane de dolari, scrie cotidianul Wall Street Journal, citand surse bine informate.

 

Potrivit publicatiei, cam jumatate din aceasta suma va merge pe stingerea datoriilor Weinstein Company. Tinand cont insa de cheltuielile de judecata si de intretinere a corporatiei, proprietarii nu vor incasa, probabil, nimic.

Pana pe 22 decembrie, fusesera inregistrate deja aproximativ 20 de oferte din partea unor potentiali cumparatori. Conducerea companiei a selectat, se pare, sase cele mai avantajoase propuneri, printre care se numara compania Killer Content, studiourile Lions Gate Entertainment, precum si firmele de investitii Vine Alternative Investments si Shamrock Capital Investments.

Unii dintre posibiliii cumparatori s-au aratat interesati doar de o parte din patrimoniul Weinstein Co., cum ar fi compania de televiziune sau biblioteca de filme a acesteia.

Sunt dispunsa sa preia anumite active si companiile Viacom, Sony Pictures Entertainment si Metro-Goldwyn-Mayer, care nu au intrat insa pe lista competitorilor preferati.

×