x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Superbet vrea sa deschida 100 de agentii in Polonia pana la Mondialul de fotbal

Superbet vrea sa deschida 100 de agentii in Polonia pana la Mondialul de fotbal

21 Noi 2017   •   14:07
Superbet vrea sa deschida 100 de agentii in Polonia pana la Mondialul de fotbal

Operatorul de pariuri sportive Superbet, cu obligaţiuni emise din această toamnă pe piaţa alternativă AeRO de la Bucureşti, şi-a lansat, marţi, la Varşovia, în mod oficial, operaţiunile pe piaţa din Polonia, devenind, astfel, singurul operator străin autorizat să funcţioneze in aceasta tara.

 

Odată cu obţinerea licenţei de operare pentru Superbet Polonia, operatorul de jocuri de noroc va inaugura, în cursul acestei săptămâni, primele agenţii, iar principalele oraşe în care brandul românesc va fi prezent sunt Varşovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan şi Gdansk. Compania estimează că, până la finele acestui an, numărul agenţiilor deschise pe teritoriul Poloniei va fi de 50, iar până la debutul Campionatului Mondial de Fotbal din 2018 să fie funcţionale 100 de astfel de agenţii.

"În prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil şi licenţa pentru a opera online şi vom lansa superbet.pl. Tot anul viitor vom intra pe piaţa din Slovacia şi Serbia. Obiectivul Superbet şi al meu este să exportăm în Europa Centrală şi de Est acest succes antreprenorial românesc. Suntem aici cu o poveste de succes pe care o avem deja în România şi pe care am hotărât să o aducem şi aici, în Polonia", a declarat, la lansare, directorul general al Superbet România, Vlad Ardeleanu.

La rândul său, Ales Dobes, CEO al Superbet Polonia, a subliniat că potenţialul pieţei poloneze este unul foarte mare, iar pariorii din această ţară beneficiază de o ofertă competitivă. Ambasadorul brandului Superbet în Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fostă vedetă a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) şi fost goalkeeper al echipei naţionale a Poloniei.

"Am câştigat Liga Campionilor alături de Liverpool, iar cu Real Madrid am obţinut Cupa în puternicul campionat spaniol. Acum, jucând pentru Superbet, scopul este să încerc să schimb modul în care arată astăzi piaţa pariurilor sportive în Polonia. Superbet aduce noi standarde de calitate şi încredere, valori pe care le-am pus pe primul loc şi ca fotbalist", a afirmat Dudek.

Compania-mamă a Superbet Polonia a fost fondată în anul 2008 de către Sacha Dragic, care, la ora actuală, este CEO al întregului grup de firme.

Superbet este, în prezent, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, cu o reţea de aproape 1.000 de agenţii în toată ţara, dintre care peste 600 retail. Afacerea companiei la nivel naţional este consolidată sub Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail, respectiv: Superbet - cu 630 de agenţii, BetArena (peste 200), GoBet (120) şi Magic Jackpot - brandul de sloturi, mentioneaza agerpres.

×
Subiecte în articol: superbet polonia agentii pariuri sportive