x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Susținere de 100.000 de euro pentru securizarea informației

Susținere de 100.000 de euro pentru securizarea informației

05 Aug 2015   •   11:12
Susținere de 100.000 de euro pentru securizarea informației

În ultimii doi ani, au început să apară programe de accelerare şi la noi în ţară, care sunt inspirate din modelele de afară.

Startupurile de IT din întreaga lume se pot înscrie, până pe 1 septembrie, în programul de accelerare „Privacy Accelerator”, iniţiat, la Bucureşti, de compania de crip tare şi de securitate a datelor online CyberGhost. Acesta are un buget de 100.000 de euro, iar, pe lângă bani, le oferă startup-urilor mentorat în dezvoltarea afacerilor, vânzări, relații cu clienți și administrație.

„În jur de 20 de startup-uri au aplicat în iulie şi aşteptăm să avem în jur de 40 de aplicanţi şi trei-patru idei pe care să le sprijinim. Programul va începe la 1 octombrie şi va dura aproximativ şase luni”, ne-a spus Silvana Demeter, de la CyberGhost.

În schimbul investiţiei, CyberGhost doreşte în jur de 5% din startup. Pe lângă programele de accele rare mai există pro grame le de preaccelerare (cum sunt HowtoWeb şi Innovation Labs), care le oferă antreprenorilor resurse ca un program complet.
 

×