x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii VIDEO. Lucrările pe A3, Bucureşti-Ploieşti, avansează: Se toarnă asfalt pe bretelele de legătură cu Voluntari

VIDEO. Lucrările pe A3, Bucureşti-Ploieşti, avansează: Se toarnă asfalt pe bretelele de legătură cu Voluntari

23 Noi 2016   •   19:05
VIDEO. Lucrările pe A3, Bucureşti-Ploieşti, avansează: Se toarnă asfalt pe bretelele de legătură cu Voluntari
Sursa foto: forum.peundemerg.ro
Constructorii fac progrese pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti (A3), astfel încât peste o lună să se poată circula pe încă trei kilometri din această şosea.
 
Recent, au turnat asfalt pe bretelele ce fac legătura cu Voluntari, potrivit unor imagini postate pe un forum de infrastructură, potrivit economica.net

Autorităţile intenţionează să deschidă traficului de aproape 3 km din autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, de la Şoseaua de Centură până în Strada Popasului, Voluntari, pe 20 decembrie, dar constructorul spera sa se intample si mai devreme.
 
Întrebat dacă 20 decembrie este un termen realist pentru deschiderea traficului, Eduard Hanganu, preşedintele Consitrans, consultantul care se ocupă de proiect, a spus pentru ECONOMICA.NET că lucrările ar putea fi terminate şi mai repede, respectiv pe 12 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru.
forum.peundemerg.ro

Pentru a se încadra în termenul anunţat de către şeful de la Drumuri pentru deschiderea traficului pe această bucată de şosea, constructorii lucrează intens, inclusiv seara, după ora 18:00.
 
Termenul pentru finalizarea integrală a lucrărilor pe ultimii 3,3 kilometri din autostrada Bucureşti-Ploieşti, ce includ cei 500 de metri de la Popasului, este noiembrie anul viitor, conform informaţiilor de pe site-ul CNAIR.

×