x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Octavia Geamănu: „Iglesias e foarte pupăcios”

Octavia Geamănu: „Iglesias e foarte pupăcios”

de Anca Nicoleanu    |    19 Iul 2012   •   20:26
Octavia Geamănu: „Iglesias e foarte pupăcios”

• I-ai luat recent un interviu lui Julio Iglesias. Cum e el in particular?

Foarte pupacios. Serios! Simte in permanenta nevoia de a-i imbratisa pe cei din jurul sau, de a-i saruta pe frunte sau pe obraz. Stiti care a fost primul lucru pe care l-a facut cand m-a vazut? M-a imbratisat zdravan si m-a pupat (rade). Il mai intalnisem, in 2007, cand am facut un interviu cu el, dar acum l-am regasit mai linistit. E un om cu un suflet foarte bun, care nu joaca o carte a modestiei, asa cum se intampla cu multe vedete de pe la noi, si nu numai. Chiar e un om modest, care nu uita cat de mic e in fata lui Dumnezeu.

• Ti-a facut curte?

Daca a facut asta, atunci eu nu mi-am dat seama (rade). Glumesc! Au fost 20 de echipe de filmare, de la televiziuni din toata lumea, insa lui i-a placut atat de mult cum a decurs interviul cu mine, incat m-a invitat sa ii cunosc familia si sa luam masa impreuna la el acasa. Si sa stiti ca oricat de iubaret v-ar parea, in sufletul sau e doar o femeie: Miranda, sotia sa. Cand am ajuns acasa la ei, dupa o zi intreaga de filmari, ea a fost cea care ne-a intampinat cu zambetul pe buze, foarte prietenoasa, alaturi de cei cinci copii. Nu, nu era si Enrique (rade). Asta m-au intrebat toate prietenele cand le-am povestit de vizita acasa la Julio Iglesias. Insa cel mic, Guilermo, e incredibil de scump. Si ii seamana lui Julio.

• Ai visat sa fii profesoara, actrita, manechin, balerina, visai sa canti si sa fii ca doamnele de la televizor. Toate aceste vise ti s-au implinit. La ce visezi acum?

Simona Andrei, producator la Observatorul de weekend si prietena mea cea mai buna, imi spune mereu: Octa, ma si sperii cand imi spui ca iti doresti ceva din tot sufletul. Pentru ca asta inseamna ca e doar o chestiune de timp pana sa se intample! Ei bine, la ora la care raspund intrebarilor sunt fericita si ma bucur de tot ceea ce traiesc. Am multe visuri. Niciodata n-am sa incetez sa imi doresc mai mult de la mine. Insa, toate la timpul lor.

• Ai aparut in doua videoclipuri: 'Mai stai o noapte', al lui Mihai Vulpe – Bacio, si in recentul 'O fata ca ea' al Directiei 5. S-a speculat ca, in viata reala, chiar ai fost indragostita atat de Mihai, cat si de Marian Ionescu, liderul Directiei 5... 'Mai stai doar o noapte'...

Am impresia ca a trecut o vesnicie de atunci. Insa nu sunt decat vreo sase sau sapte ani de cand alergam prin parcul central din Targu-Jiu, pe un frig teribil, ca sa filmam videoclipul. Ce vremuri... ce copii eram; Mihai e un om deosebit, cu o voce aparte, caruia ii doresc sa isi gaseasca un loc printre cei mai buni. 'O fata ca ea'... Directia 5... S-a intamplat totul atat de repede. Ma uit la videoclip si parca visez mai degraba ca am fost la filmari, decat ca am fost cu adevarat. S-a intamplat pe fuga, trebuia sa ajung la Observatorul de la ora 19:00, a fost alergatura, nu gluma! Stiti ce imi place cel mai mult din melodia asta? Solo-ul lui Nicu Damalan. E divin! L as asculta la nesfarsit. In alta ordine de idei, am invatat ca, odata intrat in gura presei, fara sa fac referire la emisiunea lui Mircea Badea, cam greu mai gasesti iesirea. Prin urmare, nu pot spune decat ca ma vad tare norocoasa pentru ca voi avea aceste doua amintiri peste ani, incat sa le vada si nepotii mei.

• In timpul liber asculti muzica, citesti, dansezi, faci jogging, mergi pe bicicleta si inveti sa gatesti. Recomanda-mi un fel de mancare pe care, recent, ai invatat sa-l prepari.

Toate bune si frumoase, pana la partea cu gatitul. Am zis eu asa ceva? Cred ca voiam doar sa ma dau mare (rade). Bucataria nu e pentru toata lumea. E ca sofatul – stii sau nu stii! Ei bine, eu stiu sa conduc, dar sa gatesc... e jale. Am ars atatea oale, incat nici nu vreau sa imi mai amintesc. Insa, nimeni nu moare de foame langa mine. De exemplu, ce-am mancat acasa la Julio Iglesias la desert stiu sa fac: crema de zahar ars (rade). Acum, sa iti dau reteta, ar insemna sa te iau peste picior. Deci, nu-mi permit... (rade).

×