x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Un salariu anual de 400.000$ și 3 luni de concediu cu plată, dar nimeni nu dorește acest job

Un salariu anual de 400.000$ și 3 luni de concediu cu plată, dar nimeni nu dorește acest job

24 Feb 2016   •   16:03
Un salariu anual de 400.000$ și 3 luni de concediu cu plată, dar nimeni nu dorește acest job

Aparent, problema nu o constituie gradul de dificultate al sarcinilor de muncă...


Medicul clinicii din Tokoroa, un sat din Noua Zeelandă, se află de o bună perioadă în căutarea unui coleg cu care să împartă sarcinile de lucru. În ciuda condițiilor oferite, un salariu de 400.000 de dolari și trei luni de concediu pe an, nu există niciun candidat pentu acest loc de muncă.

Alan Kenny, co-proprietarul clinicii a povestit pentru cotidianul NZHerald,nu a primit nici măcar o solicitare sau o întrebare referitoare la oferta sa.

„Anul trecut, a trebuit să îmi anulez concediul pentru că nu am găsit niciun medic care să mă înlocuiască și anul acesta, cel mai probabil, va trebui să fac același lucru; este greu pentru mine.”

„Candidatului îi pot oferi un salariu foarte bun. Numărul de pacienți a crescut enorm în ultimul an, la fel și veniturile, dar este mult prea multă muncă pentru mine...” , a adăugat acesta.

Potrivit abc.es, într-o singură zi dr. Kenny ajunge să consulte chiar și 43 de pacienți, fiind nevoit să lucreze de la 8:30 dimineața până la 6 seara, fără pauză de masă.

În ciuda ofertei incredibile, nimeni nu își dorește acest loc de muncă din cauza faptului că respectiva clinică este situată într-o regiune rurală cu 13.000 de locuitori.
 

×