x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj implementează un nou proiect

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj implementează un nou proiect

01 Iul 2015   •   22:13
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj implementează un nou proiect
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

În data de 30 iunie 2015 a avut loc conferinţa de închidere a proiectului „Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC (servicii de tip “self-service”)” la care au participat 41 de persoane.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj implementează începând cu data de 6 ianuarie 2014 proiectul cu titlul „Eficientizarea serviciilor furnizate către cetăţeni prin utilizarea instrumentelor moderne TIC (servicii de tip “self-service”)”. Partenerii de implementare sunt: SC SIVECO ROMÂNIA SA şi BV McCann Romania.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni !; Axa prioritară 4 -Modernizarea serviciului public de ocupare; Domeniul major de intervenţie 4.1 - Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare. Prin acest proiect, au fost dezvoltate și implementate un sistem informatic și o platforma online accesibilă pe computere și dispozitive mobile, care vor facilita accesul cetăţenilor la informații disponibile în cadrul agențiilor de ocupare a forței de muncă din Gorj, Dolj, Vâlcea şi Teleorman.

×