x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Locuri de MUNCĂ în Dubai. Se caută 100 de barmani şi ospătari

Locuri de MUNCĂ în Dubai. Se caută 100 de barmani şi ospătari

27 Mai 2017   •   10:23
Locuri de MUNCĂ în Dubai. Se caută 100 de barmani şi ospătari

Pe 12 şi 13 iunie, la hotel Radisson Blu din Bucureşti, va avea loc cel mai mare eveniment de recrutare F&B.

Solutions Leisure, una dintre cele mai puternice companii F&B din DUBAI, vine în România să recruteze BARMANI şi OSPĂTARI pentru cele 4 noi locaţii de top ce se vor deschide în faimosul Hotel Rixos, de pe plaja JBR Beach.

Solutions Leisure pune la bătaie nu mai puţin de 100 de posturi de barmani şi ospătari. Candidatul ideal trebuie să fie pasionat de lumea cluburilor şi a restaurantelor, de arta culinară, vinuri, cocktailuri, să fie plin de viaţă şi să vorbească limba engleză.  Experienţa în industria World Class Hospitality constituie un avantaj, însă compania caută şi personalităţi puternice, care îşi doresc să se formeze profesional şi să evolueze.

C.V.-urile candidaţilor sunt aşteptate până pe 5 iunie la adresa de email: hr@solutions-leisure.com.

În 15 ani de activitate, Grupul Solutions Leisure reuşit să devină una dintre cele mai importante companii de World Class Hospitality  din Orientul Mijlociu. Succesul este demonstrat de numeroasele premii şi nominalizări la cele mai prestigioase evenimente de F&B, dar şi de cei peste 100.000 de clienți care vizitează în fiecare lună restaurantele şi barurile deţinute de Solutions Leisure.

Portofoliul unic și divers de locații a fost dezvoltat strategic pentru a răspunde demograficului cosmopolit al Emiratelor Arabe Unite.

×
Subiecte în articol: Locuri de MUNCĂ în Dubai