x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Info

LOCURI DE MUNCA/Info

14 Dec 2004   •   00:00

15 DECEMBRIE 2004
JOBURI. Delegatia Comisiei Europene in Romania angajeaza trei juristi/avocati pentru pozitiile: specialist preaderare (cod PAS), task manager pentru justitie si afaceri interne (cod TMJ), task manager pentru drepturile omului (cod TMH). Persoanele care vor sa aplice pentru unul dintre aceste locuri de munca trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie prin care sa demonstreze interesul pentru pozitiile scoase la concurs, precum si disponibilitatea. CV-urile pot fi trimise pana vineri, 17 decembrie 2004, la adresa Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Strada Jules Michelet 18-20, 0401365 Bucuresti, cod PAS sau TMJ sau TMH (de mentionat pe scrisoare). Mai multe informatii despre aceste slujbe, cat si despre conditiile care trebuiesc indeplinite de catre cei care vor sa aplice pentru ele puteti afla accesand adresa de Internet www.infoeuropa.ro. Pe acest site va puteti abona la "priorimail" si astfel veti putea primi pe e-mail toate slujbele vacante.

SINDICAT. Salariatii Primariei Sectorului 6 au de acum cui sa isi spuna pasurile. Instanta judecatoreasca a aprobat infiintarea "Sindicatului Liber al Salariatilor din Administratia Publica Locala a Sectorului 6". Organizatia sindicala va apara drepturile membrilor sai atat in plan social, cat si profesional. Astfel, abuzurile impotriva angajatilor Primariei sunt pe cale de a lua sfarsit. Potrivit legii, conducerea Primariei trebuie sa-i consulte in multe din deciziile pe care trebuie sa le ia si pe reprezentantii legali ai sindicatului.

MESAJ. Reprezentantii Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca le-au transmis un mesaj de Sarbatori celor care au plecat la munca in Spania, in special "capsunarilor". "Capsuniada nu este nici pe departe un exod rusinos si nici o forma de protectie sociala, ci un mod concret, benevol si legal de realizare a unei libertati fundamentale a fiecarui cetatean planetar, libertatea de circulatie a persoanei. Bagajul consistent cu care se intorc in tara, format din experienta de munca si de viata capatata, calificarea superioara si banii castigati, ii face pe acesti oameni, inaintea noastra, cetateni europeni. (...) Le dorim tuturor, oriunde s-ar afla, un calduros «La Multi Ani!»."

Grupaj realizat de Cristian Petru

×
Subiecte în articol: cariera