x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii LOCURI DE MUNCA/Posta - 22 septembrie 2004

LOCURI DE MUNCA/Posta - 22 septembrie 2004

22 Sep 2004   •   00:00
Militaru V. Gheorghe, com. Boldesti Gradistea, jud. Prahova: "La data de 19.02.2004 m-am angajat, din somaj, la o firma. Deoarece sunt intretinator de familie, am solicitat sa beneficiez si eu de subventionarea locului de munca, cu un salariu minim brut pe 12 luni, asa cum prevede legea. M-am adresat Directiei de Munca Prahova, care mi-a raspuns ca nu exista nici o lege care sa prevada lucrul solicitat de mine. Mentionez ca sunt incadrat cu contract de munca pe durata nedeterminata, cu salariul minim si sunt platit la realizari".
RASPUNS: Va sfatuim sa mai mergeti o data la Inspectoratul de Munca Prahova si sa le explicati din nou situatia. Noi stim ca subventionarea locului de munca este posibila pentru somerii de peste 45 de ani. Dumneavoastra nu ne-ati spus varsta, dar daca aveti peste 45 de ani puteti cere subventionarea.

Vreti sa stiti:

  • Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscrierea in baza de date a firmelor care intermediaza plasarea fortei de munca in strainatate?
  • Care sunt cursurile de recalificare din localitatea dumneavoastra?
  • Care sunt locurile de munca oferite de ANOFM pentru pregatirea dumneavoastra?

    Pentru toate acestea si pentru multe altele pe care le asteptam de la dumneavoastra, contactati-ne pe e-mail la: cristian.petru@jurnalul.ro, joburi@jurnalul.ro sau in scris, pe adresa redactiei din Bucuresti:

    Piata Presei Libere, numarul 1, scara D, etaj 8, specificand pe plic:
    "Pentru pagina «Locuri de munca»".
  • ×
    Subiecte în articol: cariera munca