x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Skills-uri utile pe care le puteți obține în pandemie din confortul propriei locuințe

Skills-uri utile pe care le puteți obține în pandemie din confortul propriei locuințe

02 Dec 2020   •   16:08
Skills-uri utile pe care le puteți obține în pandemie din confortul propriei locuințe
Sursa foto: Unsplash

Viața este un proces continuu de învățare, iar cine refuză să descopere lucruri noi și să își îmbunătățească în mod continuu cunoștințele atât în domeniul în care activează, cât și în domenii conexe, este un om care are doar de pierdut. În ultimii ani acumularea de noi cunoștințe a devenit din ce în ce mai ușoară odată cu creșterea numărului de resurse gratuite puse la dispoziția noastră pe Internet. Experți și profesori din toată lumea predau cunoștințe acumulate într-o viață prin interemediul unor cursuri de 2-3 luni. Tot ce vă rămâne de făcut este să le căutați și să profitați de ocazie. Printre cele mai utile cursuri pe care le puteți parcurge, majoritatea în mod gratuit, se numără următoarele:

 

  1. Design Interior – sunt apuse vremurile în care cine dorea să devină design de interior trebuia să se pregătească ani de zile înainte cu profesori de desen, să susțină un examen dificil și competitiv și să termine o facultate foarte grea. Acum există programe specializate pe care le puteți învăța la un nivel înalt în doar câteva cursuri.
  2. Alimentație și nutriție – un curs în sănătate alimentară și nutriție corectă este util nu doar pentru a porni un mic business prin care să îi ajutați pe cei din jur, dar și pentru viața personală.
  3. Cursuri de gătit – în acest caz puteți apela la cursuri profesionale, dar și la filmulețele postate pe Youtube de bucătari celebri din toată lumea. Vă veți îmbunătăți competențele în bucătărie și veți învăța noi rețete cu care să vă impresionați familia și prietenii.
  4. Life Coaching – dacă ați simțiti că întotdeauna veniți în ajutorul cunoscuților cu o vorbă bună și cu sfaturi competente, de ce să nu faceți acest lucru în mod profesionist pentru toți cei care ar putea avea nevoie de dumneavoastră? Inteligența emoțională este un atribut rar, deci cei care s-au născut înzestrați la acest capitol pot șlefui acest talent cu un curs de life coaching.
  5. Curs de obiecte handmade – există multe obiecte handmade pe care le puteți confecționa chiar din confortul propriei locuințe. De exemplu, puteți parcurge un curs de creat lumânări parfumate, bijuterii artizanale sau obiecte decorative din rășină. Ulterior, puteți fie să dăruiți creațiile dumneavoastră celor din jur sau chiar să porniți o afacere de succes cu obiectele confecționate de mâna dumneavoastră.

 

Poate cel mai mare avantaj este gratuitatea cu care aceste cursuri sunt puse la dispoziția noastră. În cazul în care vă găsiți într-un impas financiar care vă împiedică să vă concentrați, puteți să rezolvați rapid această problemă aplicând pentru un împrumut rapid cum sunt cele de pe site-ul https://www.17bankow.com. Astfel, veți reuși să vă liniștiți suficient de mult încât să puteți parcurge cursurile complet și să acumulați noi competențe utile atât pentru dezvoltarea dumneavoastră personală, cât și în competitivitatea pieței muncii.

De asemenea, multe dintre cursurile pe care le puteți parcurge online vă oferă skill-uri cu care puteți porni o afacere chiar din confortul propriei locuințe. Totul depinde de motivația dumneavoastră și de timpul pe care îl alocați zilnic acestei activități.

 

×