x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri UniCredit Bank: Facilităţi noi în aplicaţia de Mobile Banking

UniCredit Bank: Facilităţi noi în aplicaţia de Mobile Banking

20 Feb 2018   •   15:50
UniCredit Bank: Facilităţi noi în aplicaţia de Mobile Banking

UniCredit Bank lansează facilităţi noi în varianta actualizată a aplicaţiei sale de Mobile Banking, pentru a le oferi clienţilor o experienţă de utilizare cât mai simplă şi mai rapidă, se arată într-un comunicat remis marţi.

 

Potrivit comunicatului, printre noile facilităţi se numără introducerea portofelului electronic, simplificarea plăţilor şi posibilitatea rambursării pentru cardurile de credit, precum şi activarea funcţiei Face ID recognition pentru telefoanele iPhone X. Totodată, clienţii pot anula plăţile în lei în aşteptare direct din aplicaţie şi se pot bucura de un design optimizat pentru ecranele hartă ATM, curs valutar, detalii contact şi mesaje.

Clienţii care folosesc aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit beneficiază de: Happy Hour Exchange Rate (o oră pe zi în care pot face o operaţiune de schimb valutar la curs publicat de BNR), bani înapoi pentru plata facturilor de utilităţi (3 lei lunar pentru minimum trei facturi plătite/lună), + 0,15 puncte procentuale faţă de dobânda standard la depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, cu o bază de 25 milioane de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions. AGERPRES

×
Subiecte în articol: facilitati mobile banking unicredit