x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Carmen Rădulescu

Astăzi e ziua ta: Carmen Rădulescu

28 Ian 2015   •   11:28
Astăzi e ziua ta: Carmen Rădulescu

Îndrăgita interpretă de muzică uşoară Carmen Rădulescu îşi sărbătorește ziua de naştere la 29 ianuarie. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Consider că viaţa este un miracol!
“În fiecare zi apar momente frumoase, speciale, dacă ai învăţat să separi urâtul de frumos şi binele de rău! O stare de bucurie, de încântare am avut când am reuşit să înregistrez prima parte a unui nou album, de data aceasta cu cântece macedoneşti, alături de formaţia «Samarina» din Constanţa (era o dorinţă mai veche...). Şi, pentru că iubesc natura şi călătoriile, un moment culminant a fost un circuit în Italia: Roma, Napoli, Bologna, Venetia..., absolut minunat!”, povesteşte îndrăgita interpretă.

Motorul care o determină pe Carmen Rădulescu să meargă înainte, indiferent cât i-ar fi de greu, poartă mai multe peceţi: “dragostea de viaţă, de muzică şi... speranţa”, laolaltă cu “iubirea pentru fiul meu şi dorinţa de a-l vedea împlinit!”

Îndrăgita interpretă spune că nimic în viaţă nu este întâmplător, iar destinul este asemenea unei cărţi în care ne oglindim întru totul. “Consider că viaţa însăşi este un miracol, cu tot ceea ce ne este dat să trăim, că vrem sau nu să ni se întâmple! Faptul că nimic nu este întâmplător (şi nu numai eu cred acest lucru), cândva şi undeva ne este scris destinul!... Îmi doresc un an bun, binecuvântat, cu sănătate şi realizări (ideal ar fi pe toate planurile), nu numai mie, ci şi tuturor colegilor mei şi cititorilor Jurnalului Naţional! Să fiţi mereu tineri şI frumoşi!”

×